Джулиана Гани вече харесва външния си вид

Джулиана Гани вече харесва външния си вид. Тя не крие, че е много суетна, както и че е фен на пластичните корекции. Джулка обаче признава, че с годините отношението й към корекциите се променя.

Първа операция

"На 21 години бях, когато си направих първата операция. За мен пластичните операции не са кардинални методи, а нещо съвсем нормално. Всяка пета жена има силикон, филъри, направен нос... Майка, която е на 60 години, покрай свои приятелки, които ползват новите методи за разкрасяване, има ботокс, филъри... Във времето, когато тя е била по-млада, не е имало подобни процедури и сега те са нови и може да се възползва от тях. В XXI век медицината предлага всичко и не виждам нищо лошо, ако човек не харесва нещо в себе си, да го промени. Реално затова са и тези пластични хирурзи", казва Гани.

Корекции на бюста

Джулка разкрива и какви корекции има по себе си. "Три са корекциите на бюста ми, защото исках да е по-голям и по-голям. Ако ме питаш защо, отговорът ми е, че тогава започнах да снимам за "Плейбой" и да участвам на различни конкурси. След първата операция, моят силикон беше най-малък и бюстът ми не личеше на фона на останалите момичета. Тогава бяха 400 кубика, което за моята височина и тяло, беше прекалено малко. После бяха 600 кубика и сега съм с по 950 кубика на гърда.

Устни

На устните също съм си правила корекция, но тя не е трайна, защото се разгражда с времето. Затова не го броя за корекция, а за нещо временно, което винаги може да се отстрани. Сега имам само половин ампула в устните си, което не е нищо", споделя Гани. В момента устните на Джулиана са много по-малки, отколкото бяха преди години, а причината за това е, че тя е "пораснала". "Не, по-скоро пораснах! Тази година станах на 30 години. Човек има периоди - като си тийнейджър си един, на 25 години си с друго мислене, на 30 си съвсем различен. Животът ме промени, просто пораснах", казва Гани.

Нос

Джули не крие и че си е коригирала носа. "Да, исках да е по-чип, защото имах по-римски нос. Но докторът си остави ръцете и първият, и вторият път. Носът ми сега не е лош, но имам калцирано топче, което се закрива с грим, но иначе си личи. Проблемът на пластичните хирурзи у нас, е, че те правят нещата, както могат. И ако не се харесаш, искаш пак и пак. В Турция успяват да направят операцията от първия път и като се харесаш, няма да искаш втора и трета", казва тя. Гани признава, че сега се харесва и се чувства "най-женствена". "Да, може би от всички години - от 21 до 30, сега изглеждам най-женствена. Наистина съм си правила корекции, но те не са в повече, освен бюста ми, но той е емблематичен. Като кажеш - Джулиана Гани, всеки ме свързва и с това (усмихва се, б. а.)!", казва Джулка, пише ladyzone.bg.

Суета

Гани не крие и че всички промени, които си е направила, са от суета. "Да, така е, но в никакъв случай не са, за да се харесвам на другите. Като човек съм доста директна, не се притеснявам да говоря за корекции, както и да кажа нещо в лицето на човек. Честно казано, не ми пука другите дали ме харесват или не! Всеки има различно виждане за красотата. Най-важното е аз да се харесвам. Като си представям, че моят нос трябва да е чип и къс, значи трябва да е такъв. Представям си, че трябва да съм с големи гърди, защото моето тяло е слабо и стройно, значи трябва да съм с големи гърди... И - да, може да се кажа, че промените ми са от суета, защото съм много суетна, няма какво да лъжа. И това е характерно за мен от малка". [caption id="attachment_670168" align="aligncenter" width="293"]Джулиана Гани е категорична, че корекции, които си е правила "не са в повече", освен емблематичният й бюст сн. Инстаграм Джулиана Гани е категорична, че корекциите, които си е правила "не са в повече", освен емблематичният й бюст сн. Инстаграм[/caption] Джулиана вярва, че още не е преминала границата с корекции и всичко е в рамките на нормалното. "Не знам, надявам се, че аз още не съм минала тази граница! По-скоро всичко прекалено за окото, би било грозно. Подобни случаи се дължат на психическо заболяване, което е за психотерапевт", казва Гани.