Криско си изправя гръбнака (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Криско стресира феновете си като се показа с медицинска яка

Шокира за секунда феновете си Криско! Габровецът се показа с медицинска яка и ги стресира – катастрофа ли е преживял, паднал ли е по стълбите?!

За щастие на притеснените почитателите на певеца – нищо подобно, просто Криско отново търси решение на проблемите си с гръбнака. Рапърът, който напоследък набляга на чалга и кючеци, неведнъж е споделял, че сериозни болки в кръста и гърба го мъчат през годините.

Криско ходи на изследвания, диагностики, лечения, но продължава да страда. Затова и продължава да ходи по лекари и терапии.

Сега посещава специалист по ортопедична процедура, наречена „хиропрактика“: „Хиропрактиката е здравословен и безболезнен лечебен метод за подобряване цялостната функция на гръбнака.

Повечето хора си мислят, че докторът по хиропрактика ще ги „счупи“, а всъщност едно такова те прави много по-„лек“ и подвижен!“, хвали се Криско.

На кушетката феновете съпреживяват лечението с него, докато майсторът внимателно му върти главата, за да раздвижи шийните прешлени. После се заема с глезените, кръста, ръцете, накрая с медицинската яка рязко му дърпа главата, за да тонизира гръбначните прешлени.

Основана през 1895 г. от американец, хиропрактиката се стреми да лекува не само проблеми с кръста, но и всякакви мускулно-скелетни оплаквания и болежки, главоболия и други, пише „България днес“.

Криско се подложи на хиропрактика сн. hotarena.net

Криско се подложи на хиропрактика сн. hotarena.net

Закон е практикуването на терапиите без лекарства, а само с правилния натиск на ръцете върху гръбнак и крайници. Балканската разновидност си я знаем като „чакръкчия“, но двете специалности не се припокриват напълно, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар