Принц Ахилеас-Андреас сложи в джоб моделите (Вижте какъв красавец е гръцкия претендент за трона)

Гласувайте за статията

Гръцко-датския принц забележимо възмъжа

Ахилеас-Андреас е принц на Гърция и Дания и третото дете на престолонаследника принц Павел от Гърция и принцеса Мария-Шантал. Младежът е внук на цар Константин и съпругата му Ан Мария, които последни управляват монархията на Гърция до 1973 година.

Принцът със сестра си Мария-Олимпия
Снимка: Инстаграм

Тъй като младежът не е ограничен от строгите правила за поведение на кралските особи, той успя да създаде своя собствена страница в Instagram, където периодично публикува нови снимки. До скоро външността на 21-годишния принц бе незабележима, но онзи ден Ахилеас публикува кадър, от който накара сърцата на феновете,  най-вече на женската половина от тях да затуптят по-бързо.

Принцът възмъжа напоследък и шашна феновете си с красота
Снимка: Инстаграм

На снимката принцът беше облечен с риза и жилетка. Той среса русите си къдрици назад, но някои непослушни кичури все пак се озоваха на лицето му. Младежът се усмихна, докато разговаряше с приятеля си, предават от интернет изданието graziamagazine.ru.

Потребителите на интернет бяха изненадани от това в колко красив мъж се превръща Ахилеас-Андреас. „Бива ли е да бъдеш толкова красив изобщо?“, „Ромео Бекъм има сериозен конкурент, но още не знае за това“, „Колко си прекрасен“, „Най-красивият принц!“ – Последователите на Ахил се възхищават в коментарите си в социалната мрежа.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар