Димитър Рачков друса кючек с Анита (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Анита на Димитър Рачков духна 22 свещички

Димитър Рачков цяла нощ е друсал кючек за здравето на любимата си Анита, която в понеделник стана на 22 години. Плеймейтката е празнувала рождения си ден с актьора в заведението на фолк звездата Константин, между летящи салфетки, сервитьорки по прашки и полуголи клиентки, свидетелстват очевидци.

Забавления

Самият Константин пусна кратки клипчета от дискотеката си, в които показва как са се забавлявали бившият актьор от Народния театър – Димитър Рачков, и неговата актуална половинка Анита.

В кадър влизат полуголи момичета, които въртят бенгалски огньове, жени по бюстиета и прашки, както и салфетки, които хвърчат около звездите. А в центъра на купона е самата Анита, издокарана в тясна бяла рокличка с презрамки и дълбоко деколте, която едва покрива задните й части. Върху този тоалет се спускат малко по-дълги златисти ресни, подчертаващи формите на съблазнителната блондинка.

Облекло

За сметка на нейното разкрепостено облекло, което не оставя почти никаква работа за въображението, Рачков като кавалер на рожденичката е облечен спретнато като отличник – в чиста бяла риза.

Техният домакин Коцето, като истински бохем, пък е бил в тъмна риза, разкопчана почти до кръста. Според очевидци, Митко никак не изглеждал щастлив от обстановката, която половинката му е избрала, за да отбележи личния си празник.

Той изглеждал нелепо в подобна среда, особено като се има предвид, че само преди няколко месеца отбеляза собствения си рожден ден в съвсем различна обстановка и компания, писа „Уикенд“.

Рожден ден

Бившият Господар на ефира през септември миналата година стана на 48 години с парти, което напълно отговаря на неговата възраст. Той бе поканил гостите си около голяма маса, заредена със салати, погача, печено месо и много чаши. Хората около масата бяха все на възраст, сходна с неговата, както и две деца.

Гости

Гостите бяха Маги и Джуди Халваджиян, „баджанакът“ му Евтим Милошев, женен за бившата му жена Христина Апостолова, която също бе в компанията, синът на актьора – Митко-младши  и синът на Христина от Евтим – Петър.

Единствената в компанията, която не беше нито в средна, нито в детска възраст, бе гаджето на Рачков – Анита. На нейния рожден ден пък той като че ли е бил единственият, освен собственикът на дискотеката, който наближава петдесетака.

Димитър Рачков друса кючек за здравето на Анита сн. hotarena.net

Димитър Рачков друса кючек за здравето на Анита сн. hotarena.net

Рачков започна да посещава клуба на Коцето след първата си раздяла с Мария Игнатова преди няколко години. Преди да се залюби с Анита обаче той ходеше там в компанията на мъже на своята възраст като Станимир Гъмов и Боби Турбото. Сега излиза само с нея и, според очевидци, изглежда нелепо, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар