Гала си взе домашна помощница (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Гала призна, че е скарана с домакинските задължения

Грандамата на родния телевизионен ефир Гала призна, че е скарана с домакинските задължения и предпочита да плаща на прислужница, отколкото сама да чисти апартамента си за хиляди левове.

Тв звездата разкри, че за основната поддръжка на жилището й от години се грижи жена, която я посещава веднъж седмично, за да лъска пода, прозорците и да бърше праха от поръчковите мебели на водещата.

Условия

Гала била особено щедра към слугинята си, която обаче трябвало да изпълнява редица условия, освен да се грижи за блясъка и чистота в апартамента на телевизионерката. Жената нямала право да изнася никаква лична информация от покоите на водещата, защото иначе я грозял съд.

„Много от домакинската работа не я обичам. И както съм работлив и неуморим човек, перфекционист в това, което ми харесва да правя, съм изключително мързелива в онези неща, които не обичам и все отлагам“, откровеничи Гала, пише „Ретро“.

Преди да се сдобие с луксозното си жилище на столичния бул. „България“, водещата на „На кафе“ споделяше по-малък апартамент в съседна улица заедно с майка си и дъщеря си Мари. Родителката на тв иконата отдавна е пенсионерка и по цял ден се грижeла за реда в дома им, спестявайки време и пари на щерка си.

Втори апартамент

Когато обаче Гала се залюбила с настоящия си мъж Стефан, решила, че не е комфортно да дели един покрив с майка си, и купила втория апартамент, който обитават в момента, а другия оставила на възрастната дама.

Доскоро заедно с водещата и любимия й живееше и нейната дъщеря Мари, която е от първия й брак с бизнесмена Константин Будев. Тя обаче е вече самостоятелна и се изнесе да живее заедно с годеника си, който пък е син на най-добрата приятелка на майка й – Джуджи.

Съвсем скоро стана ясно, че Мари и любимият й планират сватба. Двамата имали огромно желание да минат под венчилото, но пандемията забавила организацията на церемонията и те решили да я отложат във времето, защото не им се поемали допълнителни рискове.

Гала си нае домашна помощница сн. Инстаграм

Гала си нае домашна помощница сн. Инстаграм

И Джуджи, и Гала одобрявали идеята, но все още се дърпали да стават баби и да гледат внучета, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар