Хороскоп за 18 юни, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес постоянно ще ви преследват недоразумения, но няма да загубите доброто си настроение. В края на деня ще бъдете приятно изненадани от това, с колко неща сте се справили успешно. Следвайте интуицията си и ще успеете да решите и някои финансови проблеми.

СКОРПИОН

Не отлагайте ангажименти. Ако се заемете здраво със задачите си още от сутринта, имате шанс да успеете да свършите всичко запланувано. Ако ви е нужна помощ, ще я получите навреме. Парични постъпления, в това число и от неочаквани източници ще ви донесат финансова стабилност.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден за домашна работа. Може да изберете нови мебели или битова техника, да планирате ремонт или просто да помислите как да направите вашето жилище по-удобно и комфортно. Отлично ще се разбирате с приятелите и останалите близки хора. Вероятно е началото на нова романтична връзка.

КОЗИРОГ

Днес имате шанс да възстановите отдавна прекъснати отношения. Не е изключено да се появи и възможност да посетите места, за които сте слушали хубави неща. Денят е подходящ за покупки и полезни вещи за дома, но не се отпускайте. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

ВОДОЛЕЙ

Днес охотно ще помагате на околните и ще подкрепяте тези, които са се озовали в сложна ситуация. Имайте предвид, че всичко, което правите за другите, ще ви бъде от полза. Денят е подходящ за по-сериозни покупки, които дълго ще радват вас и вашите близки.

РИБИ

Благоприятен ден за решение на много проблеми. Ще ви е нужна съсредоточеност, акуратност и внимание към детайлите. Лесно ще се концентрирате и нищо няма да ви разсейва. Не винаги ще намирате общ език с околните, но ще съхраните спокойствието си и ще избегнете конфликтите.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар