Хороскоп за 18 юни, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Отлично време за работа, с която ще се справяте без проблеми. Денят е подходящ за научаване на нови неща. Бързо ще запомняте всичко, няма да пропускате дори и най-дребните детайли. Ще имате възможност да възстановите стари връзки. Вечерта очаквайте приятни изненади.

ТЕЛЕЦ

Интересен ден, свързан с неочаквани събития и забавни случки. Промените към по-добро могат да се появят там, където въобще не сте очаквали. Отлично ще се разбирате с околните, а и бързо ще намирате нови приятели. Ще проявявате завидна настойчивост в преследване на целите си.

БЛИЗНАЦИ

Днес се опитайте да овладеете емоциите си. Денят ще е добър, ако не се безпокоите за дребните неприятности. Настройте се позитивно, имате основания за оптимизъм. А и звездите ще ви помагат. Вечерта може да обсъдите с близките си финансови въпроси и бъдещи покупки.

РАК

Ползотворен ден. Ще ви стане ясно, как да решите стари и неприятни проблеми. Мнозина от вас ще разберат как да действат в изключително важни проекти и да направят първите крачки към успеха. Увереността във вашите сили ще ви помогне да постигнете целите си.

ЛЪВ

Денят е подходящ да се заемете с проект, който отдавна предизвиква интерес у вас. Ако ви е нужна помощ, ще я получите. Може да имате трудности там, където се изисква търпение и внимание. Има опасност да се отвлечете и да зарежете нещата наполовина. Новина ще ви изненада неприятно.

ДЕВА

Едва ли ще останете без грижи днес, но не се жалвайте. Ще се захващате с удоволствие за всички дела, изискващи внимание и търпение. Благодарение на вашата изобретателност шансовете за успех нарастват многократно. След обед ще имате възможност за срещи с хора, които отдавна не сте виждали.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар