Пореден обрат в отношенията на Коко Каменаров и Радина Червенова

Гласувайте за статията

Изглежда този път нещата са окончателни

Отношенията между Коко Каменаров и Радина Червенова претърпяха поредния обрат.

Сагата между двамата продължава с пълна сила, само че този път май изглежда финализирана.

Коко Каменаров

Изглежда този път нещата са окончателни

Поне към този момент двамата телевизионери се разделиха и вече не живеят под един покрив.
Не е ясно какво е отключило този път решението за раздялата им. Поне засега фактите говорят, че едва ли вече има път назад.

Коко Каменаров се е върнал при бизнес дамата и шеф на „Теленор“ Михаела Калайджиева, която живее в къща в Панчарево. Радина Червенова пък е останала в семейния им дом в Лозенец.

„Отказвам да говоря! С Коко си говорете, оставете ме“, такъв коментар прави пред „Галерия“ Радина, а Каменаров засега не отговаря на телефона си.

Припомняме, че Радина Червенова и Коко Каменаров се разделиха най-изненадващото и в началото на миналата година. Причина тогава стана точно забежката му със сестрата на Гергана Паси, която през 2014-та роди син на бизнесмена Борислав Дионисиев.

Паралелната си извънбрачна връзка Коко и Михаела поддържали поне година. За потрес на мнозина, те дори не се криели, а често били забелязвани хванати за ръце в ресторанти. От един момент на Радина Червенова й писнало да си затваря очите, стегнала си куфарите и заминала при дъщеря си Десислава в Швейцария.

След това бившият шеф на БНТ направил няколко опита да си я върне. Най-накрая не заминал при нея, за да и поиска да й поиска прошка лично. Той дори дал дума че връзката му с Михаела Калайджиева е вече в миналото. Бившата водеща на „По света и у нас“ се решила да му даде последен шанс. Към днешна дата изглежда все повече като грешното решение, взето от Радина, show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар