Ето кой ще води третия сезон на „Игри на волята“

Ето кой ще води третия сезон на „Игри на волята“
4 (80%) 1 vote

Стартът на снимките вече е факт

Стана ясно кой ще води третия сезон на „Игри на волята“.

Оказва се, че риалитито идва отново на дневен ред.

"Игри на волята"

Стартът на снимките вече е факт

Феновете на формата вече са в трескаво очакване на това не само кой ще попълни отборите, но и коя звездна двойка ще води шоуто.

Стартът на снимките на трети сезон на „Игри на волята“ вече е факт. Едва ли има изненадани, че и този сезон водещи на риалитито ще бъдат актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев.
Първите кадри отново бяха заснети на едно от най-красивите кътчета по българското Черноморие – плаж Силистар.

„Тази година битките ще са още по-мащабни, а някои от тях доста по-тежки. Най-важното е, че ще бъдат повече от миналите сезони. Ще допълня и нещо любопитно – в трети сезон на „Игри на волята: България“ ще има и изцяло нови елементи. Истината е, че целият екип работи с огромно желание и с амбицията да надгражда постигнатото с всеки сезон, а този ще е върхът“.
Това сподели преди няколко дни Димо Алексиев в студиото на „Здравей, България“ по Нова тв.

Ралица Паскалева пък добави:
„Със сигурност ще бъде много интересно. Мога да кажа, че тази година на кастинг се явиха рекорден брой участници – над 10 000. Изборът беше труден, но екипът успя да избере най-добрите и силни герои. Всички участници дадоха заявка да се борят със зъби и нокти за първото място. Изключителни характери, които ще предизвикат силата на духа си“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар