Меган Маркъл няма планове да пътува до Лондон

Дали и кога Меган Маркъл ще се завърне във Великобритания? Това е въпросът, който занимава напоследък всички, следящи драмите около британското кралско семейство. В сряда той получи своят отговор, след като редица издания публикуваха информация, че херцогинята на Съсекс ще придружи мъжа си принц Хари за откриването на статуя на покойната му майка принцеса Даяна в Лондон.

Опровержение

Днес обаче тази новина беше опровергана. Сайтът etonline.com се позовава на свой неназован източник, който споделя: "Меган току-що роди и няма планове да пътува до Лондон за събитието в двореца Кенсингтън".

Завръщане

Очаква се принц Хари да се завърне в Лондон, за да присъства на събитието. Това ще бъде първият път, когато той ще се събере със семейството си след погребението на дядо му принц Филип.

Опора

Предполагаше се, че Меган ще дойде, за да му бъде опора, след настъпилия разрив в отношенията между двойката и кралското семейство. Те се обтегнаха след решението им да се оттеглят от кралските си задължения и да заживеят в САЩ миналата година. Страстите допълнително се разгорещиха след експлозивното интервю, което Меган и Хари дадоха за Опра Уинфри. В него те обвиниха кралското семейство в расизъм. Малко по-късно принц Хари даде и друго интервю, в което обвини баба си кралица Елизабет Втора и баща си принц Чарлз, че са му донесли "генетична болка и страдание". В крайна сметка дали Меган Маркъл ще се завърне в Англия за откриването на статуята на свекърва си, ще стане окончателно ясно, когато наближи събитието. Дотогава можем само да гадаем. [caption id="attachment_670056" align="aligncenter" width="295"]Меган Маркъл няма планове да се връща в Лондон със съпруга си принц Хари сн. YouTube Меган Маркъл няма планове да се връща в Лондон със съпруга си принц Хари сн. YouTube[/caption] Също така не е ясно как обществото би приело завръщането на двойката, тъй като няколко допитвания вече показаха, че по-голямата част от британските граждани искат дори да бъдат отнети кралските титли на херцозите на Съсекс, предават от vesti.bg.