Анджелина Джоли с нов татус след събирането с бившия си (Фото)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли се събира с бившия и го отбеляза с татус

Анджелина Джоли бе видяна отново в Ню Йорк, докато се радва на дълго пътуване по Източното крайбрежие, където е посещавала музеи, ресторанти и апартамента на бившия си съпруг Джони Лий Милър.

46-годишната актриса, носителка на „Оскар“, се хвали и с нова татуировка, която си беше направила миналата година, докато носеше топ с къс ръкав, на излизане от хотела „Карлайл“ в горната част на Ийст Сайд в Манхатън.

Тайнственото мастило гласи „eppur si muove“, което е италиански израз и се превежда на „и въпреки това се върти“.

Цитатът е от астронома Галилео Галилей. Той каза: „Земята се върти и тя не е центърът на Вселената“. Той казва това на инквизиторите, сякаш иска да каже, че може би са спечелили тази битка, но в крайна сметка истината ще победи.

Актрисата спомена за новото произведение на изкуството в интервю, което направи с британския Vogue по-рано тази година. Но за първи път е татуировката е видяна публично.

Другите й татуировки включват бенгалски тигър, кхмерско послание, изразът Quod Me Nutrit Me Destruit, кръст, географски координати на децата й, Yant ViHan Pha Chad Sada и още други постове в мрежата.

Преди да бъде видяна в апартамента на Милър в Дъмбо, Бруклин, Анджелина си уреди друга среща с него. Тя бе забелязана в Ню Йорк, във вторник вечерта за втори път от седмица – насам.

Анджелина и Джони се ожениха през 1996 г., след като се срещнаха на снимачната площадка на филма „Хакери“ година по-рано. Но се разделиха малко след това и се разведоха официално през 1999 г.

Анджелина Джоли с нов татус сн. Инстаграм

Анджелина Джоли с нов татус сн. Инстаграм

Това се случва, след като Анджелина е оставена „горчиво разочарована“, когато съдът присъжда съвместно попечителство с бившия й съпруг Брад Пит върху децата им. Звездата обаче е твърдо решена да обжалва решението с изслушване, което трябва да се проведе на 9 юли.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар