Без Меган Маркъл на церемонията за Даяна (Херцогинята отказва да напусне САЩ)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл аут от церемонията за Даяна

Меган Маркъл няма да присъства на церемонията в памет на принцеса Даяна в Лондон. Известно е, че източник, близък до Съсекс, е отхвърлил съобщенията, че Меган е планирала да пътува до Лондон за откриването на новата статуя на принцесата на Уелс.

Radar Online публикува доклад, в който се твърди, че херцогинята на Съсекс (39) иска да лети до Обединеното кралство, за да подкрепи съпруга си на семейното събитие на 1 юли. Оказва се обаче, че това съвсем не е така.

Той цитира източник, който каза, че Меган иска да бъде до него, тъй като се изправя пред семейството си за първи път след погребението на херцога на Единбург. И последвалите интервюта, в които обвинява семейството си, че предава „генетично страдание“.

Но плановете са променени, а източник, близък до Хари и Меган, казва на Daily Mirror: „Меган няма да пътува. Тя току-що е родила бебе и Хари ще пътува сам.“

ITV продуцента Лизи Робинсън също написа в туитър: „Меган няма да лети до Обединеното кралство, за да се присъедини към Хари за откриването на статуя на покойната му майка принцеса Даяна на 1 юли“.

Принц Хари и принц Уилям ще се съберат, за да открият статуята в чест на майка си на 1 юли, което би бил нейният 60-и рожден ден.

Статуята ще бъде поставена на любимото място на принцесата на територията на двореца Кенсингтън, в розовите градини.

Според съобщенията кралицата е поканила принц Хари на обяд в замъка Уиндзор по време на посещението му.

„Това е типично великодушен жест от страна на Нейно Величество“, казват придворните. „Обядът ще им позволи да си поговорят.“

Това ще бъде първият път, когато Хари ще бъде тет-а-тет с баба си, откакто с Меган обявиха, че напускат Великобритания.

Меган не иска да ходи в Британия сн. Инстаграм

Меган не иска да ходи в Британия сн. Инстаграм

След срещата на върха в Сандрингам и напрегнатите преговори за „Мегзит“, тя беше домакин на неформален неделен обяд за Хари през март 2020 г. – месец преди той и Меган официално да се оттеглят като работещи членове на кралското семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар