Тошко Йорданов разкри истината за здравословното състояние на Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Той твърди, че всички статии, които пишат как е зле физически и здравословно, са абсолютни глупости

Зам.-председателят на партия „Има такъв народ“ Тошко Йорданов разкри истината за здравословното състояние на Слави Трифонов.

„Слави е добре, всички статии, които четете как е зле физически и здравословно, са абсолютни глупости“. Това заяви пред ТВ1 относно здравословното състояние на Слави Трифонов зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

Слави Трифонов

Той твърди, че всички статии, които пишат как е зле физически и здравословно, са абсолютни глупости

Той определи Съвета за електронни медии като „вредна структура“. Като вреден определи и закона за медиите. „Ще има нов закон и нов и генерален директор, ако следващият парламент издържи по-дълго“, закани се той.

Припомняме, че се очаква днес Слави Трифонов да се срещне със студенти в Пловдив.
Предвидено е на мероприятието да присъстват само тези, които имат валидна студентска книжка. На практика това означава, че се ограничава аудиторията, която ще се срещне с него и се свежда до минимум рискът от неудобни въпроси.

Припомняме, че от изборите на 4 април досега Слави Трифонов се изявява само чрез постове в социалните мрежи или в онлайн интервюта. Сега обаче, след като бе даден стартът на предизборната кампания, явно е решил да смени тактиката и да се появи публично. Не е ясно защо е приел поканата именно на студентите от Пловдив, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар