Преслава помага в бизнеса на Павел

Гласувайте за статията

Преслава не се отделя за миг от любимия си Павел

Преслава е неотлъчно до любимия си Павел. Тя му помага дори в бизнеса. Всеизвестен факт е, че той се занимава със земеделие.

Преслава качи щерка си Паола на раменете си, за да й помогне в брането на череши, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

Припомняме, че миналата година Преслава отново се включи в обирането на черешите със същия ентусиазъм. Извecтнo e, чe пapтньopът нa Πpecлaвa и бaщa нa дъщepичĸaтa й e ĸpyпeн зeмeвлaдeлeц, а сега е сезонът, когато Павел прибира черешовата реколта.

Тази година Преси реши да включи и дъщеря си в семейния бизнес. Двете помагат ма Павел, но не пропускат възможността да похапнат вкусни череши, директно от дървото.

Наскоро тя направи неочаквано разкритие за плановете за кариерата си.

Тя сподели, че е имала намерение да стане тираджийка. Добричлийката, която на 26 юни ще празнува 37-мия си рожден ден, е завършила музикалното си образование в училище по изкуства СОУ „Св. Климент Охридски”, но като дете първата й желана професия била да е международен шофьор като баща си, узна HotArena.

„Като малка исках да приличам на баща си – щях да стана тираджийка. Не е смешно. Щях да карам камион като тате”, сподели певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар