Хороскоп за 16 юни, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Постарайте се днес да не нервничите и да не се поддавате на провокации. Дръжте се дружелюбно. Простите дела и навици, не носещи изненади, ще ви успокоят. Повечето от ваши начинания ще са успешни. Звездите ще ви подкрепят. Ще успеете да направите някои не планирани, но полезни покупки.

ТЕЛЕЦ

Напрегнат емоционален ден. Очаквайте неприятни разговори и спорове, които ще ви огорчат. Не си струва да се обяснявате с всеки, който не е съгласен с вас. Обърнете внимание на деловите си контакти. Ще направите добро впечатление и ще намерите нови бизнес партньори.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще ви донесе много добри идеи. Възможно е именно днес да разберете какво искате да промените в своя живот. Може да започнете да подготвяте плановете си. Звездите са ви подготвили приятни изненади – неочаквано събитие ще ви позволи да разрешите сложен проблем.

РАК

В началото на деня може да има неприятни моменти и недоразумения. Често трудно ще запазвате самообладанието си. По-късно през деня, може да се захванете с нови проекти,  да импровизирате и да експериментирате. Ще получите добри новини, свързани с кариерата ви.

ЛЪВ

Напрегнат ден, през който може да очаквате събития, които сериозно да променят живота ви. Вслушвайте се в интуицията си. Благодарение на нея ще вземете верни решения, няма да допуснете сериозни грешки и ще заобиколите капаните. Успешно ще решите финансови въпроси.

ДЕВА

Успешен ден, но не е нужно да се правите всичко сами. Бързо ще организирате работата си и ще лесно намерате помощници. Хармонично ще се развиват и отношенията ви с най-близките хора. Разбирате ги, не отказвате помощ и намирате куп начини да ги зарадвате. Вечерта отделете за себе си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар