Бившата тъща на Бойко Борисов остави всички без думи с тези разкрития за него

Гласувайте за статията

Малцина биха могли да се похвалят с бивша тъща като неговата

Преди броени дни (на 13 юни) бившият премиер Бойко Борисов отпразнува своя 62-ри рожден ден.

Личния си празник по традиция той отбеляза в обкръжението на най-близките си хора – семейството и внучетата си Бойко-младши и Иван.
Те са неговата голяма слабост и всяка свободна минута експремиерът посвещава на тях.

Бойко Борисов

Малцина биха могли да се похвалят с бивша тъща като неговата

Футболът пък е сред любимите им занимания заедно, а малчуганите вече проявяват редица таланти – в музиката, новите технологии и на терена.
Малкият Бойко този януари навърши 5 годинки, а по-малкото му братче Иван през юли ще стане на 3.

Поздравления лидерът на ГЕРБ винаги получава и от своята бивша съпруга д-р Стела Костова. При все, че са разведени отдавна, те са успели да запазят приятелски отношения, макар тя да е в Америка. С топли чувства към Борисов е останала и неговата бивша тъща, която е по-популярна дори от него самия във врачанското селце Селановци, където прекарва летните месеци.

Пенсионерката Симеонка Костова (майката на Стела), през лятото напуска жилището си в столицата, за да се отдаде на грижи по двора си, в който сее всичко – от зарзават до цветя.
Къщичката навремето построили с покойния ѝ съпруг Георги и имали намерения да останат там до дълбока старост.

Въпреки че Борисов отдавна по документи не ѝ е зет, тя продължава да го уважава

Зимите обаче били тежки и Симеонка предпочитала уюта на апартамента, а и вече не ѝ стигали силите да рине сняг. И до ден днешен тя разчитала на своите две дъщери за помощ. Мъчно ѝ било, че ги виждала рядко. Особено Стела, която живее в Калифорния, Америка, и работи като лекар. Сестра ѝ Петя е доцент по гинекология в „Майчин дом“. Самата Симеонка пък навремето е била главна сестра в Първа градска болница.

Въпреки че Бойко Борисов отдавна по документи не ѝ е зет, тя продължава да го уважава и цени. Най-много му се възхищавала, че гледал дъщеря си Венета като писано яйце, когато била малка. А и сега не спирал да бъде опора на семейството.

„Добър човек е, няма две мнения по тази работа. Ожениха се с голяма любов с дъщеря ни. Бойко много обичаше Стела. Ето пример – веднъж, като дойдох у тях, те живееха в Банкя, там имаха апартамент на четвъртия етаж. Той, като звънне отдолу, че се прибира от работа, тя хуква надолу. Той спираше с ладата – от хубавите, с двата големи фара. Та тя беше бременна тогава в осмия месец. И той я хващаше и до четвъртия етаж на ръце я носеше. Толкова се разбираха“, разказва в свое интервю Симеонка.

И до ден днешен Симеонка продължавала да се гордее със своя бивш зет и редовно се чувала с внучка си Венета, която я дари и с двама правнуци. Щерката на Бойко Борисов била голямата гордост на баба си най-вече заради трите престижни висши образования, които завършила в Америка, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар