Служителка на Слави Трифонов направи разтърсващи разкрития

Гласувайте за статията

Тя се е подписала с псевдоним, за да не си навлече гнева му

От години се говори за деспотичния нрав на Слави Трифонов, който абдикира от предстоящите парламентарни избори.

Хората от екипа му обаче никога не са си позволявали да коментират публично униженията и жестоките скандали, които търпят от шефа си. Причината за това е, че за подобни изяви се отнасяли сурови глоби.

Слави Трифонов

Тя се е подписала с псевдоним, за да не си навлече гнева му

Бивша служителка на Слави Трифонов обаче направи шокиращи разкрития за безобразното му поведение в интернет форума „БГ Мама“. Там хиляди жени от страната дискутират всевъзможни теми.

Подчинената на Слави Трифонов се е подписала с псевдоним, за да не си навлече гнева му. Тя обаче е посочила, че е жена на 45-годишна възраст.

„Ами, пожелайте си го Слави и ще го получите. Аз понеже съм работила едно известно време с него, не за него, а с него и шоуто му, та знам що за човек е. Както написа някой по-нагоре – деспот. Но и това е малко. Хората от екипа му реват от него, и то буквално, що народ не издържа и се махна.

„Как изобщо издържаха някои хора там се чудя“, споделя тя

То не беше Евтим Милошев, Росен, сценаристи, балерини, певци… Как пък една жена не го издържа. Кошмарен е, вика, крещи, чупи телефони в стените. Как изобщо издържаха някои хора там, се чудя… Няма такава гад, егоцентрик и самовлюбен. С патриотите е патриот, с чалгарите е чалгар, с обикновените хора и той обикновен. Фалш от всякъде. А вие гласувайте, гласувайте…“, пише възмутената жена, работила с него.

Досега единствено напусналият отдавна кораба на Дългия – Любо Нейков си е позволявал да повдигне завесата. Припомняме, че той е споменавал, че екипът и сценаристите са били глобявани по минимум 200 лева, ако шефът им не е на кеф и го подразнят, нарушавайки казармените порядки, които е въвел. Другите обаче се страхуват да не ги застигне отмъщение, ако извадят на бял свят подобни факти от зад кулисите.

През 2019 г. пък софиянката Хубавена Ненкова сподели в интернет пространството, че гардове на Трифонов са ударили колата ѝ в столичния кв. „Изток“. След това от втория автомобил от ескорта на чалгаря, пълен догоре с мускулести охранители, скочили и започнали да ѝ се ежат, заплашвайки я с физическа саморазправа. Потърпевшата бе публикувала писмото си на официалната страница на шоуто на чалга месията във Фейсбук. Впоследствие обаче той побесня от разкритията ѝ и започна публично да я издирва, вследствие на което жената бе изключително разтревожена и притеснена, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар