Тежък удар за Елизабет Втора

Гласувайте за статията

Тъжен ден за Питър и Отъм

Със сигурност от самото начало тази година не може да се определи като лека за Елизабет Втора.

Тези дни тя понесе поредния тежък удар, идващ от най-големия й внук – Питър Филипс.

Сайтът на сп. „Пийпъл“ отбелязва, че той е финализирал развода с канадската си съпруга Отъм, по баща Кели.

Елизабет Втора

Тъжен ден за Питър и Отъм

Питър и Отъм Филипс оповестиха раздялата си през февруари миналата година след брак, продължил 12 години. Сега двамата са направили съвместно изявление, в което се посочва, че финансовите аспекти на развода им, са разрешени и са одобрени от съда.

„Въпреки че това е тъжен ден за Питър и Отъм, те продължават да поставят на първо място благосъстоянието и възпитанието на своите прекрасни дъщери Савана и Айла. Питър и Отъм са доволни, че са разрешили проблемите по приятелски начин, поставяйки децата на първо място в мислите и решенията си“, се посочва в изявлението.

Питър и Отъм също така молят правото им на неприкосновеност на личния живот да бъде спазено, докато се адаптират към този нов етап.
Четиридесет и три годишният внук на Елизабет Втора, е първият от своето поколение кралски особи, който се разделя със съпругата си.

Питър и Отъм Филипс се ожениха през 2008 г. в замъка Уиндзор. Те се запознаха през 2003 г. на състезанието от Формула 1 в Канада. Тогава най-големият внук на Нейно Величество работеше за екипа на BMW Уилямс.

Питър Филипс е син на принцеса Ана и Марк Филипс. Най-големият от внуците на кралица Елизабет Втора няма кралска титла, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар