Вижте какво направи бащата на Меган Маркъл

Гласувайте за статията

От няколко години години бащата на Меган Маркъл не се е срещал с нея

Меган Маркъл прекъсна връзка с баща си след сватбата си с Хари. Тя взе това решение поради факта, че той реши да даде изявления в медиите, чрез които я злепостави.

Пенсионираният директор по осветлението бе интервюиран от австралийска телевизия 60 минути и коментира факта, че два пъти е станал дядо, но все още не е виждал внуците си.

Томас Маркъл разкри, че ще е много разочарован, ако не може да подържи внучката си.

„Разбира се, че боли. С дъщеря ми имахме страхотни отношения. Направих грешки. Вече сто пъти се извинявах за тях. Ако бях направил нещо абсолютно ужасно, щях да разбера всичко, но не направих нищо особено. Просто се нуждая от отговори, объркан съм… Бих искал да говоря с нея“, споделя бащата на Меган.

В интервюто, което даде пред Опра Уинфри, тя сподели, че баща ѝ я е „предал“ и затова за нея е „трудно да подобри отношенията си с него“.

Тогава Томас също не й остана длъжен. Той отправи критики към принц Хари, заявявайки „очевидно не е подкрепял толкова добре жена си“. Меган не отвърна на изказването, но скоро стана ясно, че тя е инициирала семейния конфликт и е скъсала всички връзки с роднините си, пише Марица.бг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар