Астролози: Негативно явление ни носи ядове и кризи

Гласувайте за статията

Астролози алармират за негативното влияние на феноменално астрологично събитие

Пръстеновидното слънчево затъмнение, което бе на 10 юни, е рядко явление. Но за съжаление то е свързано с негативно влияние, което ще продължим да усещаме още дълго.

Пръстеновидните слънчеви затъмнения се случват, когато Луната е близо до апогея на своята орбита, т. е. когато тя е далеч от Земята.

Въпреки че затъмнението не обхваща България, влиянието му ще се отрази на всички хора и ще продължи дълго време след неговото приключване.

То се отразява в понижаване на личната енергия на човека, което ще се отрази негативно не само в здравословен, но и в психологически аспект. Астролозите препоръчват около 10 дни след феномена да не се вземат важни решения, да не се правят планови операции, да не се водят съдебни битки и да не се сключват дългосрочни договори, за да се избегнат ядове.

Те отправят предупреждение и към хората с по-лабилна психика, които е възможно да изпаднат в нервни кризи. При мнозина е възможно активирането на стари заболявания и диагнози. Препоръката им е поне седмица след затъмнението да не се консумират алкохол, а животинските храни да се приемат само в количества, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар