Филип Киркоров смая всички с разкритието си

Гласувайте за статията

Филип Киркоров смая всички с разкритието за личния си живот

Филип Киркоров се появи в компанията на блогъра Давид Манукян-Дава. Но те това е странното в случая, тъй като двамата често могат да бъдат засечени заедно. Те се появиха на телевизионни музикални награди в Москва в сватбени костюми. Видео от събитието е публикувал самият певец в своите социални мрежи.
Знаменитостите пристигат на връчването на отличията в бял кабриолет, обградени от полуголи мъже с рози в ръцете. По червения килим двамата минават под ръка, съпътствани от викове „Горчиво!“. При това певецът е облечен изцяло в бял костюм и риза, а блогърът – в класически черен костюм с бяла риза и папийонка.

„Живот, любов… Всичко е прекрасно. Ние сме дует в живота и на сцената. И днес съм в сватбено облекло“, коментира пред Киркоров пред смаяните репортери.
„Най-накрая намерихте половинката си. Бъдете щастливи“, гласят коментарите на феновете на мегазвездата. Някои от тях смятат, че романът на Киркоров и Давид е съвсем истински, други заподозряха, че вероятно той за пореден път си прави пиар, за да попадне на първите страници на таблоидите в Русия и по света.

Но други са на мнение, че по този начин той изразява подкрепата си към хората с обратна  ориентация, защото именно месец юни е „месецът на толерантността“, пише Ретро.бг.

Миналата година певецът сподели, че води изключително бурен личен живот. Но не скри, че така и не е успял да открие голямата любов след разтрогването на брака си с руската легенда Алла Пугачова.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар