Кралица Елизабет отвърна на Меган и Хари след интервюто на Опра (Какво им каза?)

На Елизабет Втора й писна от делата на Меган и Хари сн. Инстаграм
0

Кралица Елизабет вече няма да мълчи за семейните драми

Кралица Елизабет повече няма да мълчи за изпитанията в семейството си, а на Меган и Хари ще им се наложи дълго да се извиняват. Кралската двойка бе обвинена, че са минали всякакви граници с оплакванията си за кралското семейство пред Опра, но въпреки това не съжаляват. При все това, положението явно не е розово и за тях, тъй като съпрузите търсят начин да си върнат благоволението на кралицата. Нещо, което изглежда все по-илюзорно, предвид факта, че двора се отказа от политиката „без коментар“ след непрекъснатите бомби на двамата.

Вътрешни източници казват, че херцогът и херцогинята на Съсекс „се опитват максимално да поддържат добри отношения“ с кралицата, за да „запазят мира“ в семейството, според списание Us.

От друга страна, кралицата вече няма да мълчи, когато Хари и Меган позволяват на „неправди“ за кралското семейство да се разпространяват в публичното пространство. Неслучайно тя направи и драматично отклонение от дългогодишната си политика „никога да не се оплакваш, никога да не обясняваш“, с която беше известна. Изненадващо е, че Нейно Величество е инструктирала придворните да коригират всички изявления, които представят невярно нейните лични разговори, или тези на други висши кралски особи.

Необикновеният ход демонстрира раздразнението на кралицата от безмилостните брифинги, които съюзниците на херцога и херцогинята провеждат пред медиите. И проследява спора за избора на името за новата дъщеря на Меган и Хари. Враждата започна, когато американски журналисти, информирани от поддръжници на Хари и Меган, съобщиха, че двойката е „поискала разрешение“ да назове дъщеря си Лилибет. Един много личен прякор на кралицата, използван от най-близките й роднини, включително покойния й съпруг принц Филип.

На Елизабет Втора й писна от делата на Меган и Хари сн. Инстаграм
На Елизабет Втора й писна от делата на Меган и Хари сн. Инстаграм

Но вътрешен човек от двореца описва разговора между Хари и баба му като „разказ, а не питане“ – потвърждавайки новина на Би Би Си миналата седмица, в която се казва, че Съсекс не са поискали разрешение от кралицата за избора им на име. Очевидно войната продължава.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.