Тошко Йорданов се забърка в грандиозен скандал

Тошко Йорданов се забърка в грандиозен скандал
3 (60%) 1 vote

Разкритията бяха направени от Петър Велков

Тошко Йорданов, който е председател на ПГ на партия „Има такъв народ“, се забърка в грандиозен скандал.

Разкритията за случващото се бяха направени от математика Петър Велков. Той показа как бившият депутат от партията на Слави Трифонов споделя фалшиви новини. Постът е посветен на починали българи след ваксинация срещу COVID-19.

Тошко Йорданов

Разкритията бяха направени от Петър Велков

Ето какво написа Велков по въпроса:
Единият, споделящ тази фалшива новина и ужасна пропаганда, струваща човешки животи (първата картинка), е Тошко Йорданов – един от бъдещите най-важни хора в държавата.

Вторият (с акаунт Вещицата), на когото е туитът, споделян от Йорданов, е едно от водещите лица на Мая Манолова и Бабикян – Станислав Трайков.

Третото лице (втората снимка) всички знаем кое е – един от реномираните български лекари, базиращ мнението си на данни – Д-р Александър Симидчиев.

Д-р Александър Симидчиев: “Вече след почти 2 милиарда приложени COVID-19 ваксини по света, за всички непредубедени стана ясно, че въпреки скоростта на одобрение, в човешката история не е имало по-ефективно и безопасно средство за справяне с разразяваща се пандемия. Всичко това е благодарение на систематичното прилагане на съвременната медицинска наука“, пише blitz.bg.

Припомняме, че междувременно стана ясно, че Слави Трифонов се е завърнал към нормалния живот.
Той е бил забелязан пред офиса на телевизията му. Движил се е нормално, а това предполага, че е успял да преодолее сериозните здравословни проблеми, които го измъчват напоследък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар