Виктор Николаев лети от щастие. Какво се случва?

Виктор Николаев лети от щастие. Какво се случва?
4 (80%) 3 votes

Той благодари на екипа си за безрезервната подкрепа

Виктор Николаев, който отдавна се е превърнал в една от емблемите на Нова тв, лети от щастие.

Причината за това е, че Николаев спечели голямата награда в 11-то издание на годишните награди за телевизионна журналистика „Свети Влас“.

Виктор Николаев

Той благодари на екипа си за безрезервната подкрепа

Той бе отличен за висок професионализъм по време на официална церемония. Авторитетно жури, с председател Иван Гарелов, излъчи победителите в отделните категории.

„Приех тази награда като признание за издръжливост – и на мен, и на екипа на „Здравей, България“. Много съм благодарен, че са ме подкрепяли не само в моменти, които са лесни, забавни, безопасни, спокойни, но и в такива, когато е било трудно и мрачно.

Радвам се, че в специални вечери като тази има възможност да се даде кураж и подкрепа за журналистите. Не само хули, но и подкрепа за тях. Благодаря“. Това заяви водещият на сутрешния блок „Здравей, България“ Виктор Николаев по време на церемонията по раздаването на наградите.

Виктор Николаев се присъединява към NOVA през 2013 година като водещ на сутрешния блок на „Здравей, България”, след като е заемал идентична позиция в „Тази сутрин” по bTV.
Той е сред най-разпознаваемите телевизионни лица в българския телевизионен ефир. Телевизионната му кариера започва през 2005 г., когато влиза в екипа на Българската национална телевизия.

В обществената медия е отразявал политическите събития в няколко парламента, както и делото срещу българските медици в Либия. През 2007 г. започва да води сутрешния блок „Денят започва”.

Преди това има богат опит и в радио ефира – работил е като репортер в Дарик радио, радио НЕТ и Българското национално радио, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар