Сашо Кадиев изправи косите на всички

Гласувайте за статията

Той продължава да се държи като неразумен пубер

Оказва се, че Сашо Кадиев не се е променил кой знае колко в сравнение с детските си години.

Той продължава да се държи изключително безотговорно в много сериозни ситуации.

Сашо Кадиев

Той продължава да се държи като неразумен пубер

Очевидно дори раждането на дъщеря му Катерина не е успяло да го промени и да го накара да улегне. Той продължава да се държи като неразумен пубер. Най-лошото в случая е, че прави и щуротии с риск за живота, пише Стандарт.

Тв водещият е бил забелязан да лети по магистрала „Тракия“ в тузарското си оранжево кабрио „Мазда МХ“. Очевидци разкриват, че километражите на автомобилите, които подминавал, сочели180 км/ч. Това означава, че Сашо Кадиев е развил скорост не по-малка от 200 км/ч, за да може да изпревари с лекота останалите автомобили.

Хората, станали свидетели на случката разкриват, че Кадиев буквално изправял косите на останалите водачи. Максимално допустимата скорост на магистралата е 140 км/ч, а Сашо я надвишавал с повече от 60 км/ч., сякаш е на рали.

„Онези, които отвяваше, го разпознаха, макар заради хладното време да не бе смъкнал гюрука на двуместното си луксозно возило“, казват очевидци.
Кабриолета си за 50 бона Кадиев кара от 2 години. Той е голям почитател на марката „Мазда“ и всичките му предишни и сегашни коли са със същото лого на капака. Понастоящем актьорът има в автопарка си и семеен виненочервен джип.

„Като моето кабрио има само 3000 бройки в света. Аз, мъж на средна възраст, си го купих двуместно и оранжево. Специален автомобил! Много лек, малък, кокетен, шофира се прекрасно, като за картинг е. Взима завоите като задната му част се завърта страшно забавно. Красота!“, хвалил колата си той.

Макар „Мазда“-та му да е нова, Кадиев вече е я удрял. И едва ли това би изненадало някого, предвид начина му на шофиране.
Миналата година папараци снимали японското му бижу на столичния бул. „България“ с огънати и издраскани задни леви ламарини, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар