Николаос Цитиридис остава в историята?

Гласувайте за статията

Това ли е краят на Николаос Цитиридис?

Любо Нейков ще замести Николаос Цитиридис в Би Ти Ви. От 14 юни неговото шоу ще се излъчва на мястото на шоуто на Цитиридис.

На 11 юни ще се излъчи последното предаване на гръка. Шоуто му излиза във ваканция и предаванията ще бъдат излъчвани само като повторения на обяд, пише Марица.бг, позовавайки се на show.bg. Засега остава неясно дали той ще се завърне с нов сезон тази есен.

Екипът на Цитиридис ще бъде разпуснат само 3 седмици след като вечерното шоу бе съкратено наполовина. Това стана на 24 май. Телевизионното предаването бе орязано от час на 30 минути с обяснението, че трябва да бъде освободен прозорец за късните новини, които вече започват в 23 часа вместо в 23,30, както досега. В Би Ти Ви били убедени, че преди предсрочните избори през юли хората се интересуват от новини повече от обикновено, затова решили да им дадат възможност да ги гледат в по-ранен и съответно по-удобен час.

Същевременно от медията обещаха, че шоуто ще продължи да се снима, но вече ще се разпространява през интернет. Още тогава тази промяна бе разтълкувана като последно предупреждение за уволнение на Цитиридис, пише Марица.бг, позовавайки се на „Уикенд“.

Само 3 седмици по-късно тези предположения стават факт.

Публична тайна , е че „Шоуто на Николаос Цитиридис” прави твърде нисък рейтинг на фона на вложените в него пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар