Бомба: Койна Русева прелъстила Орлин Павлов! (още подробности)

Гласувайте за статията

Койна Русева и Орлин Павлов в опасна близост!

Харизматичната и талантлива Койна Русева прелъстява колегата си Орлин Павлов в нов филм. Това става ясно от няколко фотоса, който блондинката качи в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Орлин Павлов

Орлин Павлов прелъстен от Койна Русева

На една от снимките тя му се усмихва чаровно, като нежно е подпряла ръка на рамото му. Не е ясно в коя продукция снимат любимците на родното кино, но дадената сцена със сигурност се разиграва в нощен клуб. Снимките са започнали по изгрев слънце, ако се съди по коментарите и видеата на двамата актьори.

Под кадрите Койна пише: „Да поснимаме. Нощна сцена в шест сутринта… обичам“. Орлин Павлов от своя страна пък коментира със сърце. Забавно стори пусна и самият той, пътуващ към снимачната площадка. „Неделя сутрин. Някои сега отиваме на бар, други аматьори сега си тръгват“, със смях заявява мачото.

Феновете веднага отбелязаха, че тандемът много си подхожда, а една от последователките на Койна ги определи като „човеците с котешки очи“. Много от почитателите им ги засипаха с въпроси кой е филмът, в който ще участват, но към момента никой не издава подробности.

Някои залагат, че и Койна ще вземе участие в продължението на Ники Илиев „Завръщане 2“, а други са категорични, че Павлов и Русева ще си партнират в сериал, пишевестник „Телеграф“.

Припомняме ви, че това не е първата лента, в която участват и двамата. Те бяха в актьорския каст и на „Скъпи наследници“, макар там да нямаха много общи сцени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар