Прекрасен: Ето го внукът на Емил Димитров като абитуриент! (виж тук)

Гласувайте за статията

Внукът на Емил Димитров завърши гимназия!

С пищно и шикозно празненство единственият внук на Емил Димитров – Мартин, отпразнува бала си. Младежът събра родата по случай завършването на гимназията. Купонът бе през уикенда в изискан столичен ресторант. Мартин се бе барнал в скъпарски костюм.

Емил Димитров

Внукът на великия Емил Димитров е абитуриент

Родителите му Емил Димитров – младши и майка му Жаки не успяха да скрият радостта си от успешното завършване на единствения си наследник.

Плътно до звездния абитуриент бе неговата половинка – прекрасна блондинка. Дамата на сърцето на внука на Емил Димитров е с няколко години по-голяма от него. Тя вече е студентка. И учи във Великобритания.

Сред гостите на изящното парти бе и Евгени Минчев. Лордът е много близък със семейството на покойния ни музикант.

След купища снимки, поздравления за завършването и разкази за това какъв е бил като малък, Мартин отпраши към купона със своите съученици. Той бе закаран до мястото с мощен „Форд Мустанг“.

Внукът на големия Емил Димитров завършва Италианския лицей в Горна баня. За съжаление на цялата рода той няма да тръгне по стъпките на дядо си, макар че е изключително талантлив.

Мартин е много запален по маркетинга и най-вероятно ще избере тази специалност за своето професионално развитие, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар