Дивите символи в слотове с диви символи се появяват в слот машини. Те изпълняват същата функция, която жокерите изпълняват в определени видове покер и някои други игри с карти - заместват всеки друг сектор, в резултат на което те стават част от най-печелившите комбинации. Например, ако същият сектор падна върху барабаните 1 и 3, а на барабана 2 - див, играчът получава победа. Плюс това, някои диви символи дават допълнителна победа. Долу в статията ще посочим примери и на казино игри с жокери. Най-популярните слотове между играчите

Какво означават диви символи и жокери

Както вече сме разбрали, смисълът им е да замени всеки друг сектор по барабана и да издаде печеливша комбинация. Трябва да се помни, че най-често дивите не могат да заменят бонус секторите. Друг факт: в някои слотове Wild няма стойност, а в други това е най-скъпото в играта. Най-добрия пример за слота с жокера,който едновременно е и див символ, е слот машина Fire Joker. При разработването на слот машина Fire Joker, Play'n Go е вдъхновен от традиционни плодови слотове. Приложението предава атмосферата на класическия слот, но функционалността на играта е впечатляваща. Можете да получите максимална полза от забавленията по време на битките реални пари. Най-скъпият символ ще умножи печалбата на 800 обща ставка, ще отвори шанс да използват колелото на късмет, където можете да получите десеткратно множител.

Слот Fire Joker - характеристики и символи

Скромни три барабана на слот Fire Fired Joker се трансформират веднага след първото пускане. Девет клетки са достъпни на екрана, в рамките на които се появяват различни символи. Скоростта на въртене се регулира от 0.05 до 5000 монети. Коефициентите нарастват с всяко увеличение. Предлагат се пет активни линии за образуване на платени комбинации. Последната икона заменя други снимки на барабаните и формира повече печеливши вериги. В допълнение, тя събира най-скъпата последователност, която се умножава по 800 общи лихвени проценти, ако възпроизвеждат с максимални параметри.

Възпроизвеждане на машина Fire Joker: Играйте онлайн

Приятна изненада за феновете на пожар Joker беше вградено състояние на съдбата, което започва, ако един герой падне върху всички барабани. В този случай, на потребителят се гарантира, че печелен случайно множител, което умножава сумата, получена няколко пъти.

Описание на игралната машина Mega Joker

Бунт от бои и трептящи светлини удрят играча от първия път на стартиране. Отделното внимание заслужава игрално поле, разделено на два сектора, горната част на която се активира само след успешен гръб. Мелодични преливания преминават в тържествения звук на фенфар и блясък на светлините, заедно с възможността за разрушаване на прогресивния джакпот, направете слот машина Mega Joker с достойна колекция от класически видео слотове по празника на хазарт.  

Символи и плащания

Черешите, сливи, оранжеви, лимон и дини ще донесат от 10 до 1200 монети. Само този път броят им ще зависи от размера на вашия залог. По-скъпите символи са златни звънци, златни барове и седем. Те, в случай на максимална ставка, могат да добавят към 2000 монети за отчитане. Mega Joker се превърна в див символ, спечелен от играча с впечатляващи плащания, които могат да достигнат 2000 монети.