Хороскоп за 14 юни, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Постарайте се да запазите спокойствие, каквото и да се случва днес. Не падайте духом. Всички възникнали проблеми ще са временни. Чакат ви приятни запознанства. Не е изключено някое от тях да е начало на романтични отношения или здраво приятелство, които ще имат важна роля в живота ви.

СКОРПИОН

Днес ще се появяват дребни задачи, които могат да ви отвлекат от важните проблеми. Постарайте се бързо да определите приоритетите си. Само така няма да загубите времето си напразно. По-късно ще се наложи да решавате въпроси, свързани с пари и имущество. Сделките ще са ви успешни, а покупките – изгодни.

СТРЕЛЕЦ

Денят се очертава добър. Ще започнете проекти, които дълго време са ви плашили. Късметът ще е на ваша страна, а неща научени по-рано, ще ви бъдат от полза. Струва си да бъдете внимателни по отношение на финансите. Склонни се към разточителност и има опасност да похарчите прекалено много пари.

КОЗИРОГ

Началото на деня е благоприятно. Струва си да планираните най-важните задачи, които ще се окажат по-прости, отколкото сте предполагали. По време на срещите ще правите добро впечатление. Ще намерите не само нови партньори, но и нови приятели. Малките покупки ще са успешни.

ВОДОЛЕЙ

Ден за големи сделки и значителни покупки. По отношение на финансите вярвайте на интуицията си – тя няма да ви подведе. Ще имате нови идеи относно работата или бизнеса. Имате шанс да решите някои стари конфликти и да се помирите с хора, с които отдавна сте били скарани.

РИБИ

Ако сте спокойни и не се нервирате от незначителни неща, денят ще е успешен. Околните могат да се заблудят, но вие ще направите правилните изводи. Мнозина ще бъдат удивени от вашите заключения – парадоксални, но винаги точни. Успешно ще решите и стар финансов проблем.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар