Хороскоп за 14 юни, понеделник – от Овен до Дева

Хороскоп за 14 юни, понеделник – от Овен до Дева
4 (80%) 1 vote
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Началото на деня ще е интересно. Очаквайте необичайни събития, приятни изненади и срещи, които ще ви заредят с позитивни емоции. Много от вас ще разберат какво трябва да променят в живота си и как най-добре да го направите. Едва ли по пътя ви ще се появят прегради, които не можете да преодолеете.

ТЕЛЕЦ

Отлично време да се заемете с важни и отговорни задачи. Може да имате трудности, но вие не се плашите и не се отказвате. Вероятни са неочаквани срещи. Ако искате да се помирите с някого, струва си да проявите инициатива и да направите първата крачка за сближаване.

БЛИЗНАЦИ

Напрегнато начало на деня. Околните повече от обичайното се бъркат във вашите работи и това води до изнервяне на обстановката. Опитайте се да не реагирате остро и да подминавате нещата с усмивка. Не са изключени срещи, които впоследствие ще играят важня роля в живота ви.

РАК

Началото на деня няма да мине без вълнения и напрегнати моменти. Ще има забавяне в работата и ще трябва да променяте плановете си в движение. По-късно пред вас ще се открият нови възможности. Постарайте се да не ги изпуснете и проявите инициатива. Ще намерите и хора, които да ви подкрепят в замислите ви.

ЛЪВ

Утрото ще ви зарадва с добри новини. Подходящ момент е да се заемете с нов проект. Бързо ще се ориентирате и скоро ще видите първите резултати. Ще се наложи да импровизирате и да търсите нови пътища към целите си. Вероятни са и парични приходи, които ще ви донедат спокойствие във финансите.

ДЕВА

Напрегнат ден. Ще се наложи да вършите няколко неща едновременно. За да успеете, ще са нужни доста усилия. Околните по-скоро ще ви разсейват, отколкото ще ви помагат, а и съветите им няма да са полезни. Затова по-добре действайте самостоятелно. Разчитайте на опита си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар