Иванка Тръмп се ошишка (Вижте какви мощни бедра наля – Снимка)

Гласувайте за статията

От стройната и тънка фигура на дъщерята на Тръмп няма и следа

След като Иванка Тръмп напусна Белия дом тя с облекчение забрави за официалния дрескод. И целият свят видя, че тя е много красиво момиче с отличен вкус при избор на дрехи.

Ежедневните тоалети на Иванка са станали по-необичайни и несериозни: ефирни рокли, леки големи ризи, тесни клинове и спортни топове … Благодарение на това потребителите на интернет успяха да се уверят, че фигурата на дъщерята на бившия президент е наистина перфектна.

Но последното публично появяване на дъщерята на Тръмп изненада и дори разочарова феновете. В обективите на папараците Иванка успя да лъсне с наедрели бедра и ръце. Но наскоро някои дори я упрекнаха, че слаба. Какво се случи с момичето, защото фигурата й се е променила за няколко седмици?

Преди беше тънка като вейка, а вижте я сега

 

Някои смятат, че Иванка просто се е отпуснала, защото все пак не е трябвало да следи как изглежда във всяка една секунда. Други я обвиняват неправилния избор на дрехи: дънките наистина биха могли да бъдат по-подходящи за фигурата й. А тънка бяла тениска добавя по някой друг  килограм. Трети пък коментират за възможността госпожа Тръмп и съпругът й да очакват бебе.

Самата Иванка по никакъв начин не коментира слуховете. Но все пак в близко бъдеще всичко ще стане ясно. Или бившата „първа дъщеря“ ще разсее всички слухове, показвайки се в някакъв зашеметяващ тоалет, или ще говори за предстоящото попълнение, или ще признае, че наистина е напълняла. Иванка никога не е криела грешките си, още повече, че щом мине на малко диета, тя отново ще се превърне в една от първите красавици на Америка, предават от wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар