Столичен бохем посегна на богатството на Фатик

Гласувайте за статията

Александра най-накрай официализира връзката си

Оказва се, че столичен бохем е напът да посегне на най-голямото богатство на Фатик.

Голямата дъщеря на митичния Филип Найденов-Фатик – Александра Тюркмен, прави все по-сериозни крачки към олтара.

Фатик

Голямата дъщеря на Фатик официализира връзката си

Наследницата на легендарния крими бос, който бе убит на 19 август 2003 г. на кръстовището на столичните булеварди „България“ и „Гоце Делчев“, най-после официализира мъжа до себе си. Това се случи три месеца, след като светското предаване на ПИК първо разкри за любовната им афера.

След дълго прикриване и консумиране на чувствата им единствено зад граница, тези дни Александра Тюркмен преустанови играта на криеница. Тя показа любимия си в социалните мрежи.

ФатикИзбраникът й не е кой да е, а видният столичен ерген Мони Георгиев. Важна подробност е, че мачото е голямата любов на дъщерята на Фатик. Химията помежду им се запазва дори и по време на дългата им раздяла, продиктувана от решението на Александра да търси късмета си в САЩ.

Дъщерята на Фатик, също както сестра й Адриана и майка й, освен милионите му, наследиха и една камара имоти из най-апетитните столични квартали. Ето защо, Александра Тюркмен е апетитна хапка за всеки мъж. Лошата новина за представителите на силния пол обаче е, че сърцето й вече е заето, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар