Нов екшън с Джо Байдън

Гласувайте за статията

Той пристигна в Обединеното кралство преди три дни

Колкото и невероятно да ви звучи, държавният глава на Съединените американски щати Джо Байдън претърпя нов екшън във Великобритания.

Президентът на Щатите случайно влязъл в ресторант по време на срещата на върха на Г-7, където в същото време журналисти докладвали за събитието.

Джо Байдън

Той пристигна в Обединеното кралство преди три дни

Във видеоклип, публикуван в социалните мрежи се вижда, че Джо Байдън излиза на терасата на ресторанта. След това той започва объркано да се оглежда наоколо.
Всичко това се разиграва пред очите на изненадани репортери.

Държавният глава вероятно се озърта търсейки да види съпругата си Джил. Малко по-късно, тя също се появява в ресторанта, хваща го за ръката и го извежда.
Журналистите, макар и изненадани от появата му, не пропуснали възможността да го попитат как върви срещата на върха. В отговор на зададения му въпрос, американският президент отвърнал: „Много добре“.

Припомняме, че преди три дни Джо Байдън пристигна в Обединеното кралство. Това е първата му спирка от европейското турне, по време на което, освен на срещата на върха на Г-7, той ще участва в срещата на върха на НАТО. На държавния глава му предстои и среща на върха ЕС-САЩ, а на 16 юни – среща в Женева с руския лидер Владимир Путин, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар