Няма да повярвате какво направи насред улицата синът на Къци Вапцаров

Гласувайте за статията

Бързо успял да събере музикалните ценители около себе си

Наскоро синът на Къци Вапцаров – Асен направи нещо, което впоследствие предизвика много коментари в социалните мрежи.

Младото момче изнесе мини концерт на най-оживената софийска търговска улица – „Витошка“. Наследникът на Къци Вапцаров успя да смая минувачите с таланта си.

Къци Вапцаров

Бързо успял да събере музикалните ценители около себе си

Асен хванал китарата и започнал да свири, като бързо събрал музикалните ценители около себе си. Те пък на свой ред бурно аплодирали изпълнението му. Любопитна подробност е, че никой от хората не успял да го разпознае. За сметка на това обаче, всички останали впечатлени от таланта му.

Припомняме, че Асен неотдавна се появи на сцената на „Като две капки вода“ по време на изпълнение на баща му при една от имитациите му. А преди това Къци Вапцаров поощри таланта на сина си. Той направи това като пусна клип в профила си в социалните мрежи с посланието: „Това е от поредицата „Известни хора свирят на улицата и никой не им обръща внимание“.

И не си мислете, че Асен Вапцаров, който след като завърши, замина да учи композиране в музикалния колеж в Бостън, свири на улицата, защото е закъсал за пари.
Тук е мястото да отбележим, че причината, поради която прави това не е финансова. Тя е свързана само с любовта му към музиката.

Асен Вапцаров успешно е композирал и продуцирал оригинална музика и саундтракове за многобройни награждавани филми, телевизия, рекламни кампании и театър.
Композира и музика в рондо форма към спектакъла „Лъвът през зимата“, създаден от Александър Морфов.

Негова е и музиката на „Над мъртвото му тяло“, награждаваният късометражен филм от режисьора Рамон Торес, който печели първа награда като „Изборът на публиката“ на Международния филмов фестивал в Ринкон, Пуерто Рико, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар