Стефания Колева се е омъжвала и в черно, и в бяло (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Стефания Колева държи на църковния брак

Стефания Колева се е омъжвала и в черно, и в бяло. Чаровната актриса, която тази седмица е сред участниците в предаването „Черешката на тортата“ по Нова тв, облякла черна рокля, но не като на принцесите, а съвсем обикновена, за подписването с първия си мъж – аниматорът Владо Шишков, с когото имат дъщеря Катерина.

Стефания избрала тоалета спонтанно. Иначе никога не е мечтаела за пищна сватба и впечатляваща булчинска рокля. Църковният брак обаче й е важен и тъкмо такъв сключва с втория си мъж – архитект Йордан Ликов.

Тогава актрисата е в бяло, но не в рокля. За втория си мъж звездата от сериала „Тя и Той“ е казвала, че обира негативния нюанс на емоционалността й и я учи на търпение.

Хранителен режим

Стефания Колева обаче е споделяла, че е намерила вътрешния си баланс и чрез храната. Преди няколко години, по здравословни причини актрисата започва да следва хранителен режим, след като се консултира с нутрициониста д-р Георги Гайдурков, и се убеждава, че не само емоциите влияят върху храненето, но и храненето – върху емоциите.

Откакто се храни по индивидуален режим, Стефания Колева се чувства значително по-добре и физически, и емоционално, което е и очевидно. Още преди години, когато предприе тази промяна, тя свали няколко килограма за кратко време.

Днес Стефания, която на 29-ти юли ще празнува 47-мия си рожден ден, продължава да впечатлява с визия и излъчване. Разбира се, често приготвя по своите рецепти ястия за дъщеря си и мъжа си и винаги е печелила одобрението им.

Мъж

Стефания Колева се запознава с мъжа си Йордан Ликов преди повече от 15 години. Тогава тя била в търсене на жилище и архитект, който да й помогне да изпълни амбициозен план за увеличаване на стаите. Сделката пропаднала, но пък се срещнали.

След 8-9 месеца се събрали окончателно и сключили брак. Архитектът Йордан Ликов й предложил на рождения си ден, който е на 1-ви януари, така че съвпаднало и с новата година.

Стефания го е описвала като спокоен и умен, изтъквала е, че говорят на всякакви теми и винаги е готов да й даде съвет. Разбира се, водещо било и отношението му към дъщеря й. Той е всеотдаен, като дори й помага в училище.

При една от редките си медийни изяви архитект Йордан Ликов е изтъквал, че Стефания е мила, грижовна, всеотдайна и внимателна, както и към неговите деца, които са от предишна връзка. Той вече има и внуци, които често им гостуват, а когато цялото семейство се събере, винаги е празник.

Стефания и Йордан винаги са си били опора и подкрепа, споделяли са и те още преди години в предаването „Търси се“. Тогава архитект Йордан Ликов сподели, че половинката го е подкрепила в труден момент.

Стефания каза само, че „в личен план му се случили някакви неща, плюс и смъртта на родителите му“. Тя сподели и удовлетворението, че е успяла да му вдъхне смисъл и надежда.

Финансово благополучие

Още в началото на връзката им, тръгват слухове за финансовото им благополучие. А имало период от година и половина, в който живеели доста скромно, и дори нямали пари за квартира. Настанили се при бабата на Стефания в столичния квартал „Люлин“.

Днес семейството продължава да се радва на хармония, щастие и любов. Стефания, наред с професионалните ангажименти като актриса, се включва и в социални инициативи.

Социални инициативи

Преди няколко години тя стана посланик на кампания за информираност относно възпалителните автоимунни заболявания. „Спечелиха ме, защото и аз самата извървях един доста сложен път като пациент, който се диагностицира в момента с автоимунно заболяване.

И така приех присърце каузата, защото и аз самата минавам по този път“, казвала е Стефания Колева. Актрисата подкрепи кампанията и като сертифициран арт специалист и проведе няколко арт ателиета за деца с възпалителни автоимунни заболявания.

Животоспасяваща операция

Преди време звездата на киното и театъра минала и през друго житейско препятствие. Актрисата претърпяла животоспасяваща операция от преплитане на червата. Последвали леки здравословни проблеми.

Диети

През годините Стефания опитвала всякакви диети, като популярната със зелева супа, пробвала и тази на Дюкан, при която се яде само месо и риба месеци наред, правила и обикновени.

„Не се чувствах добре от нито една от тези диети и въобще смятам, че диетите са много незрял начин за отслабване – отслабваш бързо и качваш още по-бързо. И тялото ти наистина не се чувства добре, нямаш енергия“, казвала е Стефания.

Индивидуален режим на хранене

След като се обърнала към д-р Гайдурков, актрисата минала на индивидуален режим. Нямала точни часове на хранене, грамажи, но изисквала дисциплина. Ограничена е и консумацията на алкохол.

Стефания не употребява никаква сол и използва само растителни мазнини, като авокадо предимно, зехтин и ядки. Важни са й хранителните добавки – оризови и грахови протеини, като важен източник на енергия.

Стефания Колева се е омъжвала и в черно, и в бяло сн. Инстаграм

Стефания Колева се е омъжвала и в черно, и в бяло сн. Инстаграм

„Можеш да станеш по-уравновесен, по-балансиран с промяна в хранителния режим“, казвала е Стефания. Днес тя продължава да следва здравословен режим на хранене, който съчетава със спорт. Ходи активно на фитнес. Е, признавала е, че понякога дисциплината е битка, но важното е, че се чувства добре, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар