Моден гаф: Поли Генова и Джена цъфнаха с еднакви рокли! (още подробности)

Гласувайте за статията

Поли Генова и Джена цъфнаха с еднакви рокли!

Само за няколко дни две от най-популярните българки, лъснаха по две от най-гледаните телевизии, в две от най-рейтинговите шоута – облечени с една и съща рокля. На „съвпадението“ се натъкна репортер на сайта LifeOnline.bg и се зае да провери, кой е виновника за този зрелищен гаф.

Поли Генова

Поли Генова и Джена с еднакви рокли

Става въпрос за гостуването на Джена в шоуто на Николаос Цитиридис и изявата на чаровната Поли Генова в „Като две капки вода“.

И двете споделиха снимки, на които са облечени с една и съща рокля от тюркоазен тюл съшит на волани в асиметричен диагонал.

Докато Джена е пропуснала да тагне стилиста си, то Поли Генова с гордост е отбелязала лицето, но което се е доверила за своята визия – Стоян Апостолов – Стоянски.

Бърза проверка установи, че творението от тюл и трико струва 299 долара в сайта на бранда представен и у нас от известен бутик, с който Стоянски работи.

Дори и Джена сама да си е купила роклята, то стилистът на Поли Генова би трябвало да е запознат, коя знаменитост с какво се облича за изявите си и да не допуска подобни фатални съвпадения в свития и без това у нас шоубизнес, който не е трудно да бъде обхванат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар