Златка Димитрова се опитва да натрие носа на бившия си

В продължение на 2 години Златка Димитрова имаше връзка с фитнес инструктора Кирил Танев, но от няколко месеца двамата са разделени и изглежда, че връщане назад няма. Говори се, че той има нова жена до себе си, с която споделят не само общата страст към спорта, но и работят заедно. За да не остане по-назад, смуглата плеймейтка също се похвали с нов мъж, ала дали казва истината или цели само да натрие носа на бившия, не е съвсем ясно. "За мъжа до мен ще разкажа в момент, в който съм сигурна. Омръзна ми да съм първичната, бързаща да сподели щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила, ще се опитам максимално да скрия личния си живот", сподели Димитрова в телевизионно интервю.

Ултиматуми, криене и лъжи

Тя се опита да засегне бившия, като допълни, че според нея една връзка не може да се гради върху ултиматуми, криене и лъжи. С това намекна, че Кирил не е бил достатъчно откровен с нея и вероятно разлъката се е случила заради изневяра от негова страна. "Понякога човек трябва да си тръгне, за да бъде оценен. Повечето мъже не могат да живеят със силна жена като мен, не могат да си потъпчат егото. Аз съм много търпелива, но кажа ли край, значи е истински край. Започвам да водя една битка между разума и сърцето, а това е най-страшната ми битка, но разумът побеждава", обяснява Димитрова. С бащата на сина си - Мирослав Недев, Златка също не се раздели в добри отношения. Днес те подържат комуникация само заради малкия Миро, но и дума не може да става за приятелство помежду им.

За бащата на сина й

"Общуваме нормално заради детето. Той винаги е добре дошъл, ако иска да го види. Двамата прекарват известно време заедно", коментира плеймейтката. След раздялата с Мирослав брюнетката се опита да се утешава с треньора Кирил Танев, но и там не извади късмет. Златка е разказвала, че с него се запознали във фитнес залата и първоначално били само приятели, но постепенно се харесали и сближили. Тя не спираше да му прави реклама и твърдеше, че на него дължи стегнатата си фигура, защото всеки ден я мотивирал да тренира усилено и да постигне най-добрата си форма.

Светски живот

Към края на връзката им обаче се отрече от думите си и изтри всичките им общи снимки от социалната мрежа. Прави впечатление, че от известно време Златка страни от светския живот и рядко се появява в светлината на прожекторите. Тя се премести от столицата в родния си град Бургас и твърди, че там се чувства много по-спокойна.

Бодибилдинг

Атлетичната дама се е посветила на голямата си страст - бодибилдинга, и е изключително горда с постиженията си. Тя всеки ден тренира с големи тежести и бицепсите й вече са като на културист. Димитрова от години спортува редовно и някога изглеждаше приятно стегната, но напоследък съвсем е изгубила женствените си форми. Тя е оформила здрави мускули, а на яките й рамене могат да завидят повечето от мъжете в залата, писа "Уикенд".

Хранителен режим

За да бъде във върховна форма, Златка спазва строг хранителен режим - не консумира захар, млечните продукти е ограничила до минимум и залага най-вече на свежите зеленчуци, яйцата и месото. Бившият еротичен модел споделя, че сладките изкушения изобщо не я блазнят - нищо не е в състояние да я отклони от строгата й диета. "Трябва голяма воля и упоритост! Бодибилдингът не е за мързеливци!", отсича Златка Димитрова.  Тя редовно публикува снимки в социалната мрежа, за да се похвали с мускулестото си тяло, но с това предизвиква не само комплименти, но и отрицателни реакции. Мнозина я упрекват, че е заприличала на мъж, ала тя е категорична, че много се харесва и даже е готова да помогне на други дами да постигнат нейните резултати.

Личен живот

Брюнетката винаги отговаря в социалната мрежа на въпроси, свързани с фитнеса, но отвръща грубо на всеки, който дръзне да я пита за личния й живот. "Ще помоля всички загрижени за личния ми живот да престанат да ми задават въпроси с надеждата да разберат какво се случва в него. Какво става в леглото ми не е обществено достояние и не ви интересува. Имайте малко уважение, за да не ви изхвърля от профила си!", гневи се плеймейтката. [caption id="attachment_669718" align="aligncenter" width="300"]Златка Димитрова се похвали с нов мъж сн. Инстаграм Златка Димитрова се похвали с нов мъж сн. Инстаграм[/caption] Иначе Златка твърди, че си остава все същото обикновено момиче от провинцията, но с повече научени житейски уроци и със сериозен багаж в сърцето. За себе си казва още, че е емоционална, ранима и много наивна, затова мъжете често се възползвали от нея в миналото. "Сблъсквала съм се с много нечестни хора, много съм страдала и плакала!", откровена е Димитрова, предават от hotarena.net.