Би Ти Ви върна Владо Карамазов като водещ на "Сървайвър"

Владо Карамазов се пребори отново да е водещ на "Сървайвър". Би Ти Ви се съгласи да върне актьора на тази позиция, въпреки че първоначалните планове бяха да я предложат на по-млад негов колега. Фаворити бяха Иво Аръков и Бойко Кръстанов. Но това лято те са заети със снимки на новия сезон на сериала "Съни бийч". Затова пък бившият водещ е на разположение и готов веднага да тръгне на път. Снимките на новия "Сървайвър", работата по който Би Ти Ви реши да поднови след 7-годишна пауза, започват през юли, шушука се в шоусредите. Въпреки че предаването вече ще се продуцира от самата телевизия, досегашният продуцент Евтим Милошев става креативен продуцент в него.

Покана

Именно като такъв той е поканил в екипа предишния водещ, когото телевизията първоначално бе решила да изхвърли зад борда на шоуто. Според шефовете в Би Ти Ви Владо Карамазов вече е твърде остарял, подпухнал, напълнял и фенките му намаляват. Смяташе се, че ще бъде по-добре да поканят по-хитови и сексапилни актьори, които да привлекат зрителки пред екраните и по този начин да вдигнат рейтинга. Като любимец номер едно в Би Ти Ви Иво Аръков вече точеше зъби да става лице на приключенското шоу. Но наскоро се разбра, че продуцентите въпреки всичко са решили да върнат в играта по-възрастния му колега.

Талисман

Милошев никога не е крил доброто си отношение към Карамазов. Той е признавал, че го смята за един от талисманите на фирмата си, която преди години създаде заедно с актьора Любо Нейков. Затова гледа да му намира работа във всеки свой проект.

Суперзвезда

Първият, в който го покани, беше именно "Сървайвър". Шоуто превърна Карамазов в суперзвезда. После го взеха във водеща роля в сериала "Дървото на живота", последва "Откраднат живот" и "Дяволското гърло". Милошев бил суеверен и се тревожел, че ако спре да работи с Владо, добрият му късмет ще си отиде, твърдят запознати. Според слуховете, именно работата в риалитито е принудила продуцента да спре проекта си "Откраднат живот", чийто 11-ти сезон приключи миналия месец. Въпреки критиките, че се е разводнил, сериалът имаше добър рейтинг и Милошев имал желание да продължава да го снима и занапред, пише "Уикенд". [caption id="attachment_669691" align="aligncenter" width="243"]Владо Карамазов става водещ на "Сървайвър" сн. Фейсбук Владо Карамазов става водещ на "Сървайвър" сн. Фейсбук[/caption] В Би Ти Ви обаче били категорични, че ако иска да прави шоу при тях, ще трябва да спре сериала по Нова. Клюката твърди, че новият сезон на "Сървайвър", който ще бъде шести поред в страната ни, ще се снима във Филипините. Там през 2009-та година е сниман и четвъртият сезон на шоуто, предават от hotarena.net.