Илиян Варсанов на война със Златко Баретата, топи го за дрога

Гласувайте за статията
Очертава се нова мафиотска война, след като Златко Баретата отвърне на удара

Наркобосът Илиян Варсанов влезе в открита война с биг боса на ъндърграунда Златомир Иванов – Златко Баретата – пише в. „Уикенд“. Източници на изданието от подземния свят разкриват, че конфронтацията между гангстерите пламнала, след като софиянецът натопил бишвата барета пред службите като основен дилър на дрога в столицата.

Илиян Варсанов пропял срещу Златко Баретата, докато лежал в затвора за наркотрафик. По време на гледането на делото срещу него в Софийския градски съд, на което разбойникът поиска по-ниска присъда с мотив, че е съдействал на разследващите с информация за търговията с дрога, като дал конкретни имена, канали и ятаци на босовете в МВР. Според източници на изданието от прокуратурата, Варсанов е предоставил информация срещу лица, свързани със Златомир Иванов.

През 2018 г. Варсанов бе спипан с амфетамини за над 50 000 лева и автомат „Калашников“. Уликите лъснаха при обиск в дома му. Именно по това дело столичанинът изпял Златко и хората му с цел да получи по-ниска присъда от предвидената в НК от 3 до 15 години затвор.

Какъв ще е отговорът на Златко Баретата, предстои да научим. Криминалисти се опасяват, че след разкритията на Варсанов ситуацията в София ще излезе извън мащабите на локален конфликт със Златомир Иванов и да се стигне до нова мафиотска война.

Варсанов топи Златко Баретата за дрога

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар