Вин Дизел към Пол Уокър: Надявам се да се гордееш с нас! (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Вин Дизел публикува съобщение към Пол Уокър преди американската премиера на „Бързи и яростни 9“

Вин Дизел мисли за покойния си приятел Пол Уокър седмици преди официалната американска премиера на деветия филм от поредицата „Бързи и яростни“. Лентата вече беше пусната на 8 други пазара, превръщайки се в истински хит и носейки повече от 160 млн. долара.

Това направи „Бързи и яростни 9“ най-гледаният филм в боксофиса, като само 135 млн. долара идват от Китай. Другите държави, в които екшънът беше пуснат на голям екран са Южна Корея, Русия, Хонконг и Средния изток.

Освен това „Бързи и яростни 9“ се счита и за най-популярния филм след повторното отваряне на кината, а все още не е дебютирал и в Америка. Очаква се това да стане на 25-ти юни.

Вин Дизел обаче не мисли за светските събития и червения килим, които ще съпътстват премиерата, а си спомня за покойния си приятел Пол Уокър. В неделя актьорът, който влиза в ролята на Доминик Торето, публикува снимка с колегата си, която му е била изпратена от Медоу Уокър.

„Медоу ми изпрати тази снимка и ми каза колко щастлива я прави. Естествено аз бях изпълнен с емоции, благодарност и любов. Вечното братство е благословия, която не може да се обясни. Надявам се да се гордееш с нас“, написа Дизел под кадър, на който се вижда как той и Уокър се усмихват до уши.

Инцидент

Медоу Уокър остана доста близка с Вин Дизел и неговото семейство след смъртта на баща й през 2013-та година. Тогава Пол Уокър се връщаше от благотворително събитие, когато негов приятел губи управление над автомобила и той се забива в дърво. На място загиват и двамата, като малко по-късно семейството на Уокър твърди, че е имало неизправност в колата и затова тя се е блъснала.

Семейство

През юни 2020-та година Медоу сподели селфи с децата на Дизел – 6-годишната Паулин и 11-годишния Винсент. Дъщерята на актьора всъщност е кръстена на Пол Уокър. „Семейство завинаги“, написа Медоу.

През 2019-та година пък Вин Дизел изпраща своята любов към момичето, поздравявайки я за рождения й ден. „Бих казал, че започвам да се гордея с човека, в който си се превърнала… но истината е, че аз винаги съм бил горд с теб“, написа той по повод 21-вия рожден ден на Медоу.

Пол Уокър участва в първите шест филма от поредицата „Бързи и яростни“, като в пет от тях участва с Вин Дизел. Братята му Коди и Кейлъб го замениха в седмия филм.

Вин Дизел публикува съобщение към покойния си колега Пол Уокър преди американската премиера на "Бързи и яростни 9" сн. Инстаграм

Вин Дизел публикува съобщение към покойния си колега Пол Уокър преди американската премиера на „Бързи и яростни 9“ сн. Инстаграм

Сега Вин Дизел се завръща като Доминик Торето, който води сравнително спокоен живот с Лети и сина си Брайън. Все пак мирът му бързо е нарушен с пристигането на брат му Джейкъб Торето, изигран от Джон Сина. В България „Бързи и яростни 9“ също ще се появи на 25-ти юни, предават от tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар