Ново 20! Благой Георгиев и Златка Райкова пред развод. Причината е…

Гласувайте за статията

Двамата са се хванали гуша за гуша

Оказва се, че голямата и страстна любов на бившия футболен национал Благой Георгиев и плеймейтката Златка Райкова не издържа и се пропука здраво.

Бившият национал е на крачка от раздяла с новата си изгора и авторка на четвъртото му дете – Златка Райкова.

Златка Райкова

Двамата са се хванали гуша за гуша

А причината за това се оказва най-старата на света – двамата са се хванали гуша за гуша за пари.

Поводът е участието им в ударната рекламна кампания на хазартен оператор в навечерието на европейското първенство по футбол.

Благо и русокосата му половинка в момента заливат екрани и билбордове с клипове и плакати. Според запознати хонорарът на футболно-плеймейтското семейство възлиза на близо 300 000 лева. Благо и Златка Райкова обаче не успяват да я поделят и фамилната им идилия е пред разпад точно поради тази причина.

Работата била там, че парите и за двамата били преведени на фирма на Благой Георгиев. Когато половинката му повдигнала въпроса за подялба, той се направил на ударен и започнал да върти някакви схеми. Твърдял, че ще внесе солидната сума на името на общото им отроче Благой младши.

Да, ама май ритнитопковецът няма такива намерения и вместо това се кани да гушне цялата пачка.
Злите езици шушукат, че Благо отдавна се опитва да прикрие факта, че закъсал много сериозно с парите, макар да демонстрира висок жизнен стандарт и да бръмчи из София с „Ферари“.

Не е тайна за никого, че откакто прекрати футболната си кариера, той трупа само дългове. Богатството на бившият футболист на „Рубин Казан“, който плаща издръжка на 3 други деца, отдавна се е стопило.

Мнозина подозират, че в дъното на фалита се крие и разводът с Есмер и някои лоши руснаци, които са оставили набожния футболист гол като пушка, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар