Какво се случва с екипа на Николаос Цитиридис?

Гласувайте за статията

Според официалната версия излизат в лятна почивка

Оказа се, че само три седмици, след като „Шоуто на Николаос Цитиридис“ бе съкратено наполовина, сега и екипът му ще бъде разпуснат.

Припомняме, че съкращаването на шоуто се случи на 24 май.

Николаос Цитиридис

Според официалната версия излизат в лятна почивка

Предаването на Николаос Цитиридис бе орязано от един час на едва 30 минути. Официалното обяснение е, че трябва да бъде освободен прозорец за късните новини, които вече започват в 23 часа вместо в 23:30 ч., както досега, пише Hotnews.bg.

Прави впечатление обаче, че от 14 юни Любо Нейков и „Комиците“ ще заемат мястото на Николаос Цитиридис в bTV.
Последното предаване на гърка бе в петъчната вечер. След това шоуто му излезе във ваканция. За сметка на това ще продължат да бъдат излъчвани повторенията на шоуто в обедните часове.

Така и не става ясно обаче дали Николаос Цитиридис ще се завърне с нов сезон.
В bTV били убедени, че преди предсрочните избори през юли хората се интересуват от новини повече от обикновено. Поради тази причина решили да им дадат възможност да ги гледат в по-ранен час.

В същото време имаше обещание орязаният половин час от шоуто да продължи да се снима, само че да се разпространява в интернет. Още тогава тази промяна в програмата на телевизията бе разчетена като последно предупреждение за уволнение на Цитиридис.

Шоуто на Любо Нейков бе спряно от bTV преди време, но от актуалният сезон бе върнато в ефир. За момента резултатите му се оказват доста добри, пише Уикенд. Затова било предпочетено за запълване на вечерния часови пояс пред повторения на предаването на гърка.

Към момента официалната версия е, че вечерното шоу излиза в лятна почивка, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар