Софи Маринова разкри как се е стигнало до инцидента

Гласувайте за статията

Оказва се, че ръката й не е счупена, а…

Певицата Софи Маринова успя за пореден път да стресне много сериозно феновете си, след като преди дни се появи отново с гипсирана ръка.

Разбира се, версиите за това какво точно се е случило с поп фолк звездата бяха много. Ето, че Софи Маринова внесе яснота в ситуацията.

Софи Маринова

Оказва се, че ръката й не е счупена, а…

Оказва се, че този път любимият на изпълнителката Тодор Давидов – Гринго няма никаква вина. Софи разкри, че е пострадала по време на заснемането на рекламен клип за хитовото шоу за имитации „Като две капки вода“.

Припомняме, че там в този сезон, тя отново бе един от най-атрактивните и запомнящи се изпълнители. Това обяви нейният пиар Тодор Неделчев и добави, че ръката на Софка не е счупена, а е навехната.

Заради контузията Софи Маринова ще трябва да ходи в продължение на няколко дни с шина. Нараняването е сериозно, но за късмет рентгеновата снимка е показала, че счупване няма, пише „Телеграф“.

За клипа Софка е трябвало да прескочи диван, но не е успяла и така се е стигнало до контузията. Спънала се и така е навехнала ръката си, пише show.blitz.bg.

Не ни остава нищо друго освен да пожелаем скорошно възстановяване на ромската перла и разбира се да бъде малко по-внимателна в бъдеще, за да не се стига до подобни инциденти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар