Известна водеща се сбогува с Нова тв

Гласувайте за статията

Тя направи това от личния си профил във Фейсбук

Известна водеща се сбогува с Нова тв.

Мартина Ганчева се разделя с Нова тв, след като беше обявено, че „Събуди се“ вече има ново лице. От вчера водещ на предаването вече е Марина Цекова.
Тя ще събужда зрителите всяка събота и неделя, предлагайки атрактивен тричасов формат с анализ на събитията от седмицата, вълнуващи истории и гости.

Нова тв

Тя направи това от личния си профил във Фейсбук

Чаровната Мартина Ганчева се сбогува със зрителите от личния си профил в социалната мрежа „Фейсбук“, където публикува прочувствени думи.

Ето какво написа тя:
„Скъпи приятели! И любими зрители! От този уикенд няма да се будим заедно! Вярвам и се надявам, че ще ме запомните така! С усмивка!
Това бяха най-трудните, но и най-интересните и вълнуващи 2 години и 9 месеца от живота ми! Не съжалявам за нито един миг! Дадох много, научих много, получих много!

Благодаря на NOVA за уникалната възможност и огромната трибуна. Тук пътищата ни се разделят! Време е за нови хоризонти! Бъдете здрави!“.

Припомняме, че професионалният ѝ път започва в БНР като стажант. Първият досег на Мартина Ганчева с телевизията се случва през 2004 г. в телевизия „ДЕН“. Освен това тя е била водещ и продуцент в Bulgaria On Air.

Освен това стана ясно, че от 21 юни до Виктор Николаев в сутрешния блок „Здравей, България“, ще застане нова екранна партньорка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар