Кейт Мидълтън проговори за отношенията си с Меган и Хари: Надявам се да се видим скоро!

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън проговори за отношенията си с Меган и Хари

Кейт Мидълтън все още не е виждала племенницата си Лилибет Даяна, нито е имала възможност да общува с родителите й. Херцогинята на Кеймбридж призна, че отлага разговора с Меган и Хари в последните дни. А причината е тривиална – двойката е твърде заета, за да може да отдели време на близките си.

Запитана в директно интервю по повод раждането на племенницата си, Кейт сподели „Нямам търпение да я видя, пожелавам й всичко най-добро. Все още не съм имала възможност да се срещна с нея, но се надявам това да стане скоро“. А на въпрос, дали я е виждала поне онлайн, Кейт направо се смрази. От „Дейли мейл“ отбелязват, че по време на пресконференцията, херцогинята видимо е охладняла, когато е казала „Не, не съм я виждала досега“. След това от екипа й набързо приключили срещата с журналисти.

Интервюто бе по повод срещата й с Джил Байдън и бъдещите съвместни проекти между двете дами. Кейт се отнесе много сърдечно с гостенката си и сподели прекрасни впечатления относно познанството им. За съжаление обаче, семейните въпроси за фамилията не бяха подминати. И херцогинята трябваше да отговаря на доста щекотливи въпроси.

„Не съм имала възможност да говоря с Меган и Хари за дъщеря им, нито да я видя, но се надявам скоро да се срещнем на живо“, заяви Кейт. Тя заяви още, че семейството се радва изключително много на новата наследница на фамилията.

Кейт Мидълтън все още не е виждала племенницата си дори и на снимка сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън все още не е виждала племенницата си дори и на снимка сн. Инстаграм

Отношенията между кралския двор и херцозите на Съсекс забележимо охладняха, след като Меган и Хари отправиха серия нападки към принц Чарлз и кралската администрация. Те обвиниха придворните в тормоз и дори заявиха, че са довели Меган до депресия и опит за самоубийство. Затова и двамата с Хари избрали да избягат в САЩ. Където искали да живеят като обикновени хора, колкото и да е странно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар