Санем от „Свободен дух“ с ново гадже и нова визия (Непоказвани снимки)

Гласувайте за статията

Санем от „Свободен дух“ отново влюбена и щастлива

Помните ли тъжната Санем от „Свободен дух“, след раздялата с Джан в сериала? Е, нея вече я няма. Няма я и посърналата Демет Йоздемир, която беше бясна месеци наред, заради Джан Яман. Красавицата, която изпълни главната роля в романтичната комедия, днес се хвали с модерна нова визия и още по-модерен външен вид.

Ожужан Коч се оказа героят, който върна усмивката на хубавицата. Двамата се наслаждават на слънцето край бреговете на Черно море, избирайки един от по-непопулярните курорти в района.

Демет обаче изненадва не само с новото си гадже, но и с новата си визия. Актрисата, която го раздаваше по-скромно последните месеци, трайно е променила визията си – изсветлила е косата си, залага на по-небрежен стил и охотно позира с оскъден бански пред камерите.

Определено откриването на летния сезон в Турция е по-успешно отколкото у нас.

Очарователната Демет позира и в мини рокля по време на почивката, с която изглежда невероятно. Няма съмнение, че красавицата се носи на крилете на любовта.

Йоздемир е една от младите надежди на турското кино. Красавицата е добре известна с ролите си в различни проекти като „Свободен дух“, „Ягодова любов“, „Стая 309“ и други. Освен това е известна и с танцувалните си умения, а напоследък се говори, че и чуждестранни продуценти я канят на кастинги за различни проекти.

Демет Йоздемир влюбена и щастлива сн. Инстаграм

Демет Йоздемир влюбена и щастлива сн. Инстаграм

Звездата е толкова талантлива, че малцина остават безучастни към чара й. В плен на него бе и колегата й Джан Яман. Двойката беше истински хит и буквално разби класациите, особено докато се излъчваше и сериалът. След това обаче отношенията им се разпаднаха, а звездата доста време не искаше да погледне друг мъж. Очевидно новият й избраник е успял да я спечели и да й върне вярата в любовта. А и усмивката й също.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар