Бомба: Благой Георгиев и Златка Райкова пред раздяла! (още подробности)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев и Златка Райкова пред раздяла!

Напоследък на Благой Георгиев уж му потръгна в бизнеса, след като води потенциални инвеститори с милиарди зад гърба в столичния Левски. И ако лицето Джоузеф Диксън вероятно ще се окаже най-долнопробно менте, в любовния живот на Джизъса се води съвсем истинска война.

Благой Георгиев

Благой Георгиев и Златка Райкова пред раздяла

Бившият национал е на крачка от раздяла с новата си изгора и авторка на четвъртото му дете – Златка Райкова. А причината е най-старата на света – двамата са се хванали гуша за гуша за пари.

Поводът е участието им в ударната рекламна кампания на хазартния оператор efbet в навечерието на европейското първенство по футбол. Благо и русокосата му половинка в момента заливат екрани и билбордове с клипове и плакати на фирмата на Цеките.

Според запознати хонорарът на футболно-плеймейтското семейство възлиза на близо 300 000 лева, които двамата не могат да поделят и фамилната им идилия е пред разпад по този повод. Работата била там, че парите и за двамата били преведени на фирма на Благой Георгиев.

Когато половинката му повдигнала въпроса за подялба, той се направил на ударен и започнал да върти някакви схеми, че ще внесе солидната сума на името на общото им отроче Благой младши. Да, ама май ритнитопковецът имал намерение да гушне цялата пачка.

Злите езици шушукат, че Благо отдавна се опитва да прикрие факта, че закъсал много сериозно с парите, макар да демонстрира висок жизнен стандарт и да бръмчи из София с Ферари. Не е тайна за никого, че откакто прекрати футболната си кариера, той трупа само дългове.

Богатството на бившият футболист на Рубин Казан, който плаща издръжка на 3 други деца, отдавна се е стопило, а мнозина подозират, че в дъното на фалита се крие и разводът с Есмер и някои лоши руснаци, които са оставили набожния гол като пушка, цитира hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар