Мария Илиева: Срещнах перфектния мъж, не бях и мечтала за това! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Мария Илиева е на върха на щастието си, най-после!

Певицата Мария Илиева ще стане майка за втори път в най-скоро време. В „Събуди се” тя сподели, че се чувства прекрасно, защото е обичана.

Мария Илиева

Мария Илиева призна, че е срещнала мъжа на живота си

„Мисля, че срещнах най-прекрасния мъж в живота ми. Някого, за когото не съм смеела да мечтая – като комбинация от качества”, разтопи се Илиева.

Припомняме, че изпълнителката така и не дава подробности за тайнствения мъж, направил я майка за втори път, но не спира да му се обяснява в любов. Изпълнителката е категорична, че била спряла да се надява с минаването на годините да срещне правилния за нея мъж, но това се случило и е много щастлива.

„Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш и когато си живял достойно в някакъв момент ти се случва това“.

Призна, че е работохоличка и затова планира бързо връщане на сцената, както направи и след първата си бременност със сина Александър. Вече има потвърдено първо участие след раждането-в средата на август във Варна и се надява да се види с почитателите си там.

Мария Илиева ще стане майка за втори път в близките дни, затова вече си е взела довиждане с публика на участие в Плевен. „Когато една жена е здрава и се чувства добре, може да работи бременна“, категорична е певицата, която не скри, че е качила повече килограми от първия път.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар