Елизабет Втора покани принц Хари на обяд (Вижте повече)

Елизабет Втора покани Хари на обяд следващия месец сн. YouTube
0

Елизабет Втора и принц Хари се срешат следващия месец

Кралица Елизабет Втора е поканила внука си принц Хари на обяд. Срещата трябва да се състои следващия месец. Тогава той трябва да се върне във Великобритания, за да присъства на откриването на паметника на покойната си майка принцеса Даяна.

Първа среща насаме с кралицата

Това вероятно ще бъде първият път, когато херцогът на Съсекс ще остане насаме с Нейно Величество, откакто се премести в Съединените щати.

Според информация в британските медии, принц Хари е поканен на обяд от кралицата в опит „всичко да бъде обсъдено докрай“.

„Маслинова клонка“

Твърди се, че Нейно Величество използва това предложение като „маслинова клонка“, както и като чудесна възможност в неофициална обстановка да „обсъди всичко“ с херцога на Съсекс, който преди броени дни стана татко за втори път.

Тежки обвинения към кралското семейство

Миналия месец принц Хари хвърли тежки обвинения върху членовете на кралското семейство. А през март в интервюто си пред Опра Уинфри заедно с Меган обвиниха знатната фамилия в расизъм.

Вътрешни хора обаче твърдят, че Елизабет Втора не се е обидила на внука си и вместо наказание му е дала възможност да обядват заедно в замъка Уиндзор.

Жест на великодушие

„Това е типичен жест на великодушие на Нейно Величество. Обядът ще им даде възможност да обсъдят всичко“, казва един от придворните пред „Дейли Мейл“. Запознати добавят, че поканата е отправена още миналия петък. Не е изключено това да е станало преди раждането на Лилибет.

По време на пътуването на Хари до Великобритания се очаква Меган да остане в дома си в Монтесито с двугодишния си син Арчи и новородената си дъщеря.

Обядът ще стане първата среща на херцога на Съсекс очи в очи с Нейно Величество, откакто той и съпругата му обявиха през януари 2020 г., че се отказват от кралските си задължения.

Въпреки обвиненията на принц Хари и Меган по време на техните интервюта, кралицата даде да се разбере, че те остават „горещо обичани членове на семейството“. Освен това Бъкингамският дворец добави, че въпросите, повдигнати по време на този зашеметяващ разговор, ще бъдат разглеждани „конфиденциално“.

Изненада

Сега обаче принц Хари изненада кралицата, кръщавайки дъщеря си на нея. Според слуховете Хари е казал на баба си, че би искал да използва името й или част от него много преди да срещне Меган Маркъл.

Вътрешни хора се надяват, че раждането на Лилибет Даяна ще облекчи напрежението между принца и кралското семейство.

„Хари винаги се е радвал на прекрасна връзка с баба си. Те бяха невероятно близки и, както можете да си представите, докато Хари растеше, двамата провеждаха много дълбоки и лични разговори, които продължаваха до съвсем скоро.

Хари никога не е криел желанието си да има собствено семейство, често е казвал колко хубаво би било да има момче и момиче, които да кръсти на две от най-важните жени в живота си – кралицата и майка си.

Елизабет Втора покани Хари на обяд следващия месец сн. YouTube
Елизабет Втора покани Хари на обяд следващия месец сн. YouTube

В края на краищата, той е споменал Лилибет пред Меган, когато са обсъждали възможните имена за децата си и тя е харесала идеята. Това е достойно уважение към кралицата и много хора се надяват, че това ще сближи семейството“, казва кралски източник пред „Мирър“, предават от jenata.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.